Nicki Minaj:Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της που καταδικάστηκε για φόνο-βιασμό

Το ανακοίνωσε μέσω Instagram έτσι απλά...

Πριν από ενάμιση περίπου μήνα, η Αμερικανίδα ράπερ, Nicki Minaj, αιφνιδίασε τους θαυμαστές της, ανακοινώνοντας ότι αποσύρεται από την καλλιτεχνική σκηνή για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Αποσύρεται ξαφνικά από το τραγούδι η Nicki Minaj! - Ο λόγος;

Η 36χρονη τραγουδίστρια ήταν αρραβωνιασμένη με ένα στέλεχος της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας, τον Kenneth Petty και τώρα, οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

 

 

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας, δείχνει στους followers της δύο κούπες και δύο καπέλα που φέρουν επάνω τους τίτλους «νύφη» και «γαμπρός».

 

 


Ενώ στη λεζάντα του βίντεο η ράπερ το έκανε ακόμα πιο ξεκάθαρο γράφοντας: «Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19».

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά τη σχέση του τον Νοέμβριο του 2018, όταν η βασίλισσα της ραπ, δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram. Η Nicki τότε είχε δεχθεί πολλές επικρίσεις, επειδή ερωτεύτηκε έναν άντρα, ο οποίος έχει καταδικαστεί για φόνο και βιασμό!

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, στο παρελθόν ο Petty είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού και είχε παραμείνει στη φυλακή για τέσσερα χρόνια, ενώ λίγο μετά την αποφυλάκισή του, διέπραξε φόνο και πέρασε επτά ακόμη χρόνια φυλακισμένος.