Έτσι αποχαιρέτησε ο κόσμος της μόδας τη Σοφία Κοκοσαλάκη

Συγκλονισμένες Τζένη Μπαλατσινού, Μαίρη Κατράντζου και Μαρέβα Μητσοτάκη

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Σοφίας Κοκοσαλάκη το πρωί της Δευτέρας στον κόσμο της μόδας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αφού υπήρξε μία από τις γνωστότερες Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας.

Η κορυφαία fashion designer άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 47 ετών, έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η τελευταία συνέντευξη της Κοκοσαλάκη:«Στα 89 μου θα μετακομίσω στην Κρήτη»

Άνθρωποι από το χώρο της μόδας, με τους οποίους είχε συνεργαστεί ή εκτιμούσαν αφάνταστα το ταλέντο και την προσωπικότητά της, την αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media, κάνοντας λόγο για έναν χαρισματικό άνθρωπο.

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους ότι έφυγες ταλαντούχα Σοφία μας» έγραψε η πρώτη κυρία της Ελλάδας

Μαίρη Κατράντζου: «Σε ευχαριστούμε, Σοφία Κοκοσαλάκη, γιατί μας έκανες να αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες» τόνισε η εξίσου διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια μόδας.

Βασίλης Ζούλιας: «Θα σε θυμόμαστε για το ταλέντο σου και την γενναιόδωρη καρδιά σου» έγραψε στο Instagram ο Έλληνας συνάδελφος της Σοφίας Κοκοσαλάκη.

Άγγελος Μπράτης: «Μια από τις πιο ταλαντούχες σχεδιάστριες μόδας» έγραψε ο fashion designer και κριτής του GNTM, με την οποία είχε μία φιλική σχέση.

Άγγελος Μπράτης στο star.gr: «Έχουμε σοκαριστεί με τον θάνατο της Σοφίας»

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα «μικρά» γιατί η στόφα της, ήταν για τα "μεγάλα"», έγραψε το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια που τη γνώριζε προσωπικά.