Στην Ελλάδα η «Μπρουκ» από το «Τόλμη & Γοητεία» - Σε ποια σειρά θα παίξει;

Δεν έρχεται πρώτη φορά στη χώρα μας

Δείτε την προσπάθεια της Αμερικανίδας ηθοποιού να μιλήσει ελληνικά!

Έκανε «θραύση» στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ως η καλή και πανέμορφη «Μπρουκ» στην αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη & Γοητεία» που τότε «έσκιζε» στην Ελλάδα.

Η κατά κόσμον Katherine Kelly Lang, όπως αποκάλυψε σε βίντεο της στο Instagram, έρχεται σύντομα στη χώρα μας για να παίξει σε ελληνική σειρά.

Η διάσημη ηθοποιός που συνεχίζει σχεδόν 30 χρόνια να πρωταγωνιστεί στο «Τόλμη & Γοητεία», δέχθηκε πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου και θα έρθει στην  Ελλάδα στα μέσα Οκτωβρίου για συμμετάσχει στο «8 λέξεις». Μάλιστα, θα μείνει δυο μέρες στην Αθήνα και μετά θα «πετάξει» μέχρι την Κέρκυρα.

Στα παρασκήνια της φωτογράφησης για τις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε για την επαφή του με την «Μπρουκ»: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud».

Η Katherine Kelly Lang, δήλωσε ενθουσιασμένη με αυτή τη συνεργασία και αποκάλυψε πως θα παίξει μια δημοσιογράφο που πάει στην Κέρκυρα να κάνει ρεπορτάζ και μπλέκεται με τα πολιτικά.

Η «Μπρουκ» και η Μις Ευρώπη

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε δεν είναι η πρώτη φορά που η «Μπρουκ» έρχεται στην Ελλάδα, αφού στις αρχές τις δεκαετίας του '90 είχε παρουσιάσει τα Καλλιστεία «Miss Europe» στο Ζάππειο, με τη Μαρίνα Τσιντικίδου να κερδίζει τον τίτλο της ωραιότερης της Ευρώπης.