Συγκίνηση: Βαπτίστηκε η εγγονή της Τζέσυς Παπουτσή και πήρε το όνομα της

Ο γιος της τίμησε τη μνήμη της μητέρας του

Όσα είχε πει ο Θάνος Καληώρας για τις τελευταίες ημέρες της ηθοποιού στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συναισθηματικής φόρτισης έγινε η βάπτιση της εγγονής της Τζέσυ Παπουτσή.

Καληώρας για Παπουτσή: «Δεν είχε τελευταία λόγια. Δε συνήλθε ποτέ»!

Τζέσυ Παπουτσή: «Έφυγε από λοίμωξη του αναπνευστικού»

Συγγενείς και φίλοι πήγαν το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Μεταμόρφωση για να δουν τη μικρούλα να βουτάει στην κολυμπήθρα.

Η μπέμπα πήρε το όνομα της γιαγιάς της, Γεσθημανή, αφού ο γιος της, Γιώργος Καληώρας ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη της αγαπημένης ηθοποιού. 

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς η σύζυγός του, Ειρήνη Πολυκανδριώτη, αλλά και ο παππούς, Θάνος Καληώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αν και χαρούμενοι για τη μικρή τους είχαν μια μικρή μελαγχολία, αφού η Τζέσυ τους δεν ήταν εκεί για να καμαρώσει την εγγονή της.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Δημήτρης Αποστόλου, καθώς η ηθοποιός τον είχε παντρέψει με τη Μάγδα Πένσου.

Ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία από τη βάπτιση και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Και βαφτίστηκε το παιδί του Θεού Γεσθημανή..Τζέσι θα το φωνάζουμε τώρα που ξεκινάει τη γύρα της στη ζωή...πως να μην γελαει δυνατά η καρδιά.. καλώς ήρθες (πάλι πίσω) Τζεσαρα μου...».


Στη συνέχεια, έκανε ένα ακόμα post στο οποίο τον βλέπουμε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστός, γράφοντας: «Εις μνήμην ημέρας πηγαίου γέλιου...».

 


Να υπενθυμίσουμε ότι η Τζέσυ Παπουτσή «έφυγε» από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018, αφού είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι, σκορπίζοντας θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.