Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου: Η ζωή της σπουδαίας στιχουργού στη μεγάλη οθόνη

Αποκλειστικά πλάνα και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών στο Star

Η ζωή μας γεμάτη από τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, όπως τα «Περασμένες μου αγάπες», «Όνειρο απατηλό», «Είμαι αϊτός χωρίς φτερά», «Ηλιοβασιλέματα», «Είσαι η ζωή μου», «Μαντουμπάλα», «Στ΄ Αποστόλη το κουτούκι», «Πετραδάκι, πετραδάκι», «Μου σπάσανε τον μπαγλαμά», «Δύο πόρτες έχει η ζωή  και τόσα άλλα…

Το Star βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Ευτυχία»: γνωρίζουμε την αλήθεια της γυναίκας που πήγε κόντρα στην εποχή αλλά και στο όνομα της. Η ανέχεια, ο χαμός της κόρης, το πάθος για τα χαρτιά, η αγάπη των δικών της!

Στο φιλμ ο ρόλος της Παπαγιαννοπούλου μοιράζεται σε 2 ηθοποιούς. Στα ώριμα και τόσο δημιουργικά  χρόνια έως το τέλος της ζωής συναντάμε αγνώριστη την .. Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Η Παπαγιαννοπούλου έδωσε στίχους στους Χατζηδάκη, Τσιτσάνη, Καζαντζίδη, Καλδάρα, αλλά και στον Μανώλη Χιώτη, τον ρόλο «σφραγίζει» ο Κρατερός Κατσούλης. 

Στην νεαρότερη ηλικία την Ευτυχία Παπαγιανοπούλου ερμηνεύει η Κάτια Γκουλιώνη.

Στους υπόλοιπους ρόλους συναντάμε τους: Αντώνη Λουδάρο, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Χάρη Μαυρουδή,  Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη , Θάνο Τοκάκη, Παύλο Ορκόπουλο, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λίλα Μπακλέση, Ευγενία Σαμαρά αλλά και ο τραγουδοποιός και συνθέτης Φοίβος Δεληβοριάς.

Το έργο είναι καλλιτεχνικό στοίχημα του σκηνοθέτη Άγγελου Φραντζή ενώ την μουσική της ταινίας υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

Η «Ευτυχία» σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη θα προβάλλεται από τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους.

Της Έλγκα Νταϊφά

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star