Μάθε πόσα χρήματα βγάζουν οι celebrities από κάθε post στο Instagram

Κάθε φωτογραφία αξίζει μία περιουσία!

Οι διάσημοι δεν κάνουν τίποτα τυχαία στο Instagram. Κάθε φορά που η Kim Kardashian ποζάρει με τη νέα midi φούστα της και η Taylor Swift βγάζει selfie φορώντας στα χείλη το κάκκινο κραγιόν της, στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μπαίνουν χιλιάδες δολάρια. Ό,τι βλέπετε γύρω τους περιέχει διαφήμιση. Κάποιες φορές είναι έμμεση, κάποιες άλλες άμεση. 

Δείτε τη λίστα με τους δέκα ξένους celebrities που με κάθε τους χορηγούμενη ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης γίνονται ακόμα πλουσιότεροι. 

1) Kylie Jenner

Kylie Jenner/ Φωτογραφία AP

Η μικρότερη αδερφή των Kardashians είναι μόλις 21 ετών και  δισεκατομμυριούχος. Σίγουρα, κάποια από αυτά τα χρήματα τα έβγαλε από τη δημοφιλή εφαρμογή, αφού για κάθε της post βγάζει 1.266.000 δολάρια!

2) Ariana Grande

Ariana Grande/ Φωτογραφία AP

Μπορεί όλα τα τραγούδια της να παίζουν ασταμάτητα στο ραδιόφωνο, αλλά σίγουρα μέρος του εισοδήματος της έρχεται από το Instagram, καθώς εισπράττει 996.000 δολάρια για κάθε της χορηγούμενη ανάρτηση.

3) Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo/ Φωτογραφία AP

Έρχεται πρώτος στη λίστα με τους πιο followed, με τους ακολούθους του στο Instagram να φθάνουν τους 176 εκαττομύρια! Γι’ αυτόν, ακριβώς, τον λόγο, ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής κερδίζει με κάθε του post 975.000 δολάρια.

4) Kim Kardashian

Kim Kardashian/ Φωτογραφία AP

Η βασίλισσα του Instagram δε θα μπορούσε να μην ανταμείβεται για τις φωτογραφίες της, οπότε κοστολογεί το κάθε post που περιέχει διαφήμιση στα 910.000 δολάρια.

5) Selena Gomez

Selena Gomez/ Φωτογραφία AP

Παρόλο που μιλά συχνά για τα μειονεκτήματα των social media, η ποπ σταρ φαίνεται πως αποκομίζει 886.000 δολάρια για μία και μόνο φωτογραφία στο Instagram που περιέχει διαφημιστικό μήνυμα. 

6) Dwayne «The Rock» Johnson

Dwayne «The Rock» Johnson/ Φωτογραφία AP

Ο πρώην παλαιστής και νυν ηθοποιός, μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό και με το σώμα του αλλά και με τις… εισπράξεις του. Βγάζει 882.000 δολάρια ανά post.

7) Beyoncé

Beyoncé/ Φωτογραφία AP

Με εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο, η Beyoncé δε θα μπορούσε να παίρνει κάτι λιγότερο από 785.000 δολάρια για κάθε της χορηγούμενη ανάρτηση.

8) Taylor Swift

Taylor Swift/ Φωτογραφία AP

Βρέθηκε πρώτη στην λίστα Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities για το 2019, αλλά το Instagram της προσφέρει 748.000 δολάρια ανά φωτογραφία.

Forbes: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι celebrities για το 2019!

9) Neymar

Neymar/ Φωτογραφία AP

Ο όμορφος ποδοσφαιριστής εισπράττει έως και 722.000 δολάρια για μία ανάρτηση στη δημοφιλή πλατφόρμα.

10) Justin Bieber

Justin Bieber/ Φωτογραφία AP

Τελευταίος στην δεκάδα, αλλά σίγουρα όχι καταϊδρωμένος, ο Justin Bieber. Κερδίζει 722.000 δολάρια για κάθε διαφημιστική φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram.