Βαρύ πένθος για την Πηγή Δεβετζή: «Έφυγε» από τη ζωή ο ανιψιός της

Ήταν μόλις 20 χρόνων

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Πηγή Δεβετζή, αφού μια δυσάρεστη είδηση συγκλόνισε την οικογένεια της.

Ο 20χρονος ανιψιός της, Φίλιππος Θεοφιλάτος αντιμετώπιζε ήπια ψυχολογικά προβλήματα και αφαίρεσε τη ζωή του με καλώδιο βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους!

O 20χρονος ήταν το τρίτο παιδί της ξαδέρφης της, Πηγής Ζέφης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekefalonia.gr, ο Φίλιππος Θεοφιλάτος έδεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (4/7/2019) ένα καλώδιο στον λαιμό του και κρεμάστηκε από δέντρο έξω από το ξενοδοχείο του πατέρα του στην Κεφαλονιά.

Λίγες ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία, η μητέρα του αδικοχαμένου 20χρονου αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο γιο της με ένα συγκλονιστικό μήνυμα: «Λατρεμένο μου παιδί… Φίλιππέ μου… Αυτό το μόνιμα φωτεινό χαμόγελό σου και η απέραντη αγνή αγάπη που πρόσφερες σε όλους μένουν ανεξίτηλα και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω…».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Πηγή Δεβετζή είχε μιλήσει πρόσφατα με τον άτυχο 20χρονο και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, μιας και η μητέρα του κατάγεται από εκεί όπως άλλωστε και η ολυμπιονίκης.