Demy: «Αν γινόμουν δικηγόρος πάντα κάτι μέσα μου θα με έτρωγε»

Η συγκατοίκηση με τον σύντροφό της και τα σχέδιά της για οικογένεια

Η Demy αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες και όμορφες τραγουδίστριες της γενιάς της. Σε μικρή ηλικία έχει καταφέρει να καταξιωθεί στην ελληνική pop μουσική σκηνή με πολλές διακρίσεις.

Η τραγουδίστρια μιλάει στο star.gr για τα νέο της επαγγελματικό βήμα και μας παρουσιάζει κάτι διαφορετικό από αυτά που την έχουμε συνηθίσει, αποδεικνύοντας ότι ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει τα πάντα. 

Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. Εξηγεί τι την γοήτευσε στον νεαρό επιχειρηματία, αποκαλύπτει ότι συγκατοικούν, ενώ δεν κρύβει ότι κάποια στιγμή θέλει να γίνει μανούλα!

Μαζί με την δισκογραφική της εταιρεία Panic Records, δοκιμάζει κάτι εντελώς διαφορετικό. Τραγουδάει διασκευές έξι τραγουδιών που της εμπιστεύτηκαν οι Μίκης Θεοδωράκης, Σταύρος Ξαρχάκος, Διονύσης Σαββόπουλος και Γιάννης Σπανός («Μια Αγάπη Για Το Καλοκαίρι», «Να Με Θυμάσαι Και Να Μ’ Αγαπάς», «Αν Θυμηθείς Τ’ Όνειρό Μου», «Μυρτιά», «Μη Μιλάς Άλλο Γι’ Αγάπη» και «The Honeymoon Song»).

 

Πώς αποσφάσισε, όμως να «πειράξει» τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή; «Είχαμε τη χαρά να πάρουμε τις άδειες από αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες. Με πολύ σεβασμό και δουλειά προέκυψε αυτό το project. Είμαστε σε μια χώρα που, δυστυχώς, οι ταμπέλες μπαίνουν εύκολα και υπάρχει προκατάληψη για τους καλλιτέχνες να δοκιμάζουν κάτι καινούργιο. Θεωρώ ότι είναι καλό τραγούδια που έχουν βγει πριν πολλές δεκαετίες να τα πειράζουμε, ώστε να μπαίνουν πιο εύκολα στα σπίτια και στους υπολογιστές των νέων ανθρώπων.»

Η Demy εκτός από τραγουδίστρια είναι και φοιτήτρια Νομικής. Θα την ενδιέφερε να γίνει δικηγόρος όπως ο πατέρας της; «Έχω τρία μαθήματα για να πάρω πτυχίο. Το τραγούδι ήταν πάντα όμως η εσωτερική μου ανάγκη. Αν δεν είχαν έρθει έτσι τα πράγματα καλλιτεχνικά, θα μου άρεσε να γίνω δικηγόρος, αλλά μέσα μου πάντα κάτι θα με έτρωγε.»

Η όμορφη τραγουδίστρια δε διστάζει να μας μιλήσει και για τις φοβίες της: «Φοβάμαι πολύ με την υγεία των ανθρώπων που έχω στο περιβάλλον μου. Όταν ταξιδεύω πάντα το μυαλό μου πηγαίνει στο χειρότερο. Φταίει μάλλον τα πόσα πρέπει σου έχει πει η μαμά σου.»

Η Demy εκτός από την επαγγελματική της επιτυχία, είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της. Δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον νεαρό επιχειρηματία και σύντροφό της Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Στα προσωπικά μου είμαι πολύ προσεκτική. Θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να χαλάς τον χρόνο σου σε κάτι που δεν αξίζει. Αυτό που με γοήτευσε είναι η ηρεμία του, το πόσο ακομπλεξάριστος είναι και με εμπνέει να γίνομαι και εγώ καλύτερη. Καταλαβαίνει απόλυτα την δουλειά μου και δεν ζηλεύει!»

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου - Demy / φωτογραφία NDP

Τέλος, μας εξομολογείται πώς πήρε την μεγάλη απόφαση στην ζωή της να συγκατοικήσει για πρώτη φορά με σύντροφό της: «Το φοβόμουν πολύ πριν το δοκιμάσω, αλλά μου το έβγαλε ο σύντροφός μου. Δοκιμάζει πραγματικά τη σχέση.  Ναι, η μητρότητα είναι στα σχέδια της ζωής μου»


Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης