Η Sarah Jessica Parker φωτογραφίζεται με τις δίδυμες κόρες της!

Τί είπε για τον ρόλο της στο Sex and the City;

Είναι ένα από τα διασημότερα style icons του κόσμου και το απέδειξε για μια ακόμη φορά.

Η Sarah Jessica Parker φωτογραφήθηκε για το τεύχος Αυγούστου του αμερικανικού Vogue με τις δίδυμες κόρες της Marion και Tabitha, οι οποίες μετρούν μόλις δύο χρόνια ζωής.

Και όπως συμβαίνει στα περισσότερα σπίτια που έχουν μωρά, η κατάσταση είναι κάπως… «χαοτική» με τα παιχνίδια. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τόσο την μαμά, όσο και τις κόρες να β��λουν τα καλά τους και να παίξουν στην κουζίνα. Η μαμά με ασπρόμαυρο ταγιέρ, μαύρες γόβες και ίδιου χρώματος καπέλο, ενώ οι κόρες με χαριτωμένα για την ηλικία τους φορεματάκια. Στην φωτογραφία διακρίνεται, η Sarah, να δίνει εντολές στα παιδιά. Μάλιστα, η λεπτομέρεια στην δεξιά πλευρά της φωτογραφίας είναι ότι το ένα κοριτσάκι ταϊζει με πραγματικό γάλα την ψεύτικη αγελαδίτσα του...

Σε μια άλλη φωτό, η πρωταγωνίστρια του Sex and the City κλείνει τα αυτιά της την στιγμή που ο οκτάχρονος γιος της παίζει ντραμς στο σπίτι μαζί με τους φίλους του.

Όμως, η πιο εντυπωσιακή και τρυφερή φωτογραφία είναι μια ασπρόμαυρη, στην οποία ποζάρει μαζί με τον επί 14 χρόνια σύζυγό της ζωής της Matthew Broderick. Ολόκληρη η φωτογράφιση φέρει την υπογραφή του Mario Testino.

Η φωτογράφηση συνοδεύεται από συνέντευξη της Parker, στην οποία μιλά για τις αλλαγές που έχει επιφέρει στην ζωή της η μητρότητα. Θυμίζουμε ότι τα δύο ετών κοριτσάκια τα απέκτησε στα τέλη του 2009 μέσω παρένθετης μητέρας. «Είναι γεγονός ότι η ζωή μου έχει περιοριστεί. Δεν κάνω τα πράγματα που έκανα όταν δεν είχα τα δίδυμα. Όμως, πραγματικά, δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς αυτά. Και φυσικά χωρίς τον μεγάλο μου γιο». Αποκαλεί την ζωή της πλήρως εκτεθειμένη, ενώ αποκάλυψε πώς βίωσε όλα αυτά τα χρόνια τον ρόλο της Carrie Bradshaw: «Δεν έχει καμία σχέση με την δική μου ζωή. Καμία. Μου άλλαξε την ζωή αυτός ο ρόλος, είναι γεγονός. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν είμαι μια τρελή που σκέφτεται πού θα πάει και τί θα φορέσει, όλη την ημέρα. Η ζωή μου δεν αρχίζει και τελειώνει στα… παπούτσια…», κατέληξε.