Video από τις καλοκαιρινές της διακοπές ανέβασε η Καλομοίρα!

Τι μήνυμα μας έστειλε από την Ελαφόνησο;

Τον λαμπερό ελληνικό ήλιο και την καταγάλανη θάλασσα χαίρεται το Καλομοιράκι.Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Ελλάδα αυτό το διάστημα και κάνει τις διακοπές της.

Για το λόγο αυτό, επέλεξε ένα ειδυλλιακό μέρος ώστε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, και δεν είναι άλλο από την Ελαφόνησο.

Σε video που ανέβασε στο Twitter της, η Καλομοίρα με μαγιό, γυαλιά ηλίου και τα μαλλιά πιασμένα κότσο σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση, κάθεται στην ξαπλώστρα και μιλώντας στο κινητό, γυρίζει video όπου απευθύνεται στους θαυμαστές της:

«Είμαι εδώ στην Ελαφόνησο και είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει πολλά μέρη δεν λέω, αλλά είναι ένα που μ΄αρέσει πολύ γιατί είναι κοντά στο χωριό μου και βολεύει», λέει με τα γνωστά της ελληνικά η Καλομοίρα.

Λίγο αργότερα, σηκώνεται από την ξαπλώστρα και γυρίζει την κάμερα ώστε να μπορέσουμε και εμείς να θαυμάσουμε το «μαγικό» τοπίο. Αστειεύεται μάλιστα, λέγοντας: «νομίζουν όλοι ότι είμαι τρελή γιατί μιλάω στον εαυτό μου», ενώ κλείνει το video με ευχές: «σας λατρεύω και εύχομαι να κάνετε και εσείς τέλειες διακοπές!»

Δείτε το video που «ανέβασε» η Καλομοίρα από τις καλοκαιρινές της διακοπές!...