Συνατσάκη - Σταματάκης: Σχέση χωρίς συμβάσεις

Δεν σχεδιάζουν να κάνουν το επόµενο βήµα στη σχέση τους

Είναι µαζί, περνούν υπέροχα, αλλά προς το παρόν δεν σχεδιάζουν να κάνουν το επόµενο βήµα στη σχέση τους µένοντας κάτω από την ίδια στέγη.

Αυτό τουλάχιστον εκµυστηρεύονται ο Αιµιλιανός Σταµατάκης και η Μαίρη Συνατσάκη στον στενό κύκλο τους, όταν οι φίλοι τους ρωτούν για τις προοπτικές της σχέσης τους.

Εκτός από το γεγονός ότι αυτή η σχέση µετράει σχεδόν έξι µήνες, οπότε θεωρούν ότι είναι νωρίς για οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση, επιπλέον η όµορφη παρουσιάστρια, µόλις στις αρχές του περασµένου φθινοπώρου, αµέσως µετά τον χωρισµό της από τον πρώην σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη, µετακόµισε σε ένα ολοκαίνουργιο διαµέρισµα. ∆ύσκολα, λοιπόν, θα έµπαινε στην ίδια διαδικασία σε τόσο σύντοµο χρονικό διάστηµα.

«Θέλουν να χαρούν τον έρωτά τους και δεν βιάζονται για τίποτα», εξηγεί στη Realnews στενός φίλος του ζευγαριού. Η Μαίρη απολαµβάνει τις ανέσεις του προσωπικού χώρου της και ο Αιµιλιανός του αντίστοιχου δικού του. Οπως όλα τα ερωτευµένα ζευγάρια, περνούν κάποια από τα βράδια τους ο ένας στο σπίτι του άλλου, ειδικά τις καθηµερινές που οι υποχρεώσεις τους είναι πιεστικές και δεν τους επιτρέπουν να βρεθούν κατά τη διάρκεια της ηµέρας.

Μέχρι πρότινος η Μαίρη Συνατσάκη και ο ταλαντούχος Αιµιλιανός Σταµατάκης, όσο κι αν πολιορκούνταν από δηµοσιογράφους, αρνούνταν να αναφερθούν δηµοσίως στη σχέση τους. Σίγουροι, όµως, πλέον για τα συναισθήµατα που µοιράζονται, έχουν πάψει να κρύβονται. Άρχισαν δειλά-δειλά τις κοινές εξόδους. Αν και η αµηχανία τους είναι εµφανής µπροστά στις κάµερες, δεν διστάζουν πλέον να χαρίσουν ένα κοινό τρυφερό ενσταντανέ στους διαδικτυακούς φίλους τους.

Την αρχή έκανε η Μαίρη, η οποία ανήρτησε στα social media µία φωτογραφία, όπου απεικονίζεται να φιλά τον αγαπηµένο της τρυφερά στο µέτωπο, µε τον Αιµιλιανό να χαµογελά από ευτυχία. Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από µια λεζάντα γεµάτη νόηµα, εφάµιλλη ερωτικής εξοµολόγησης της παρουσιάστριας για τον άντρα που της άλλαξε τη ζωή: «Χρειάστηκαν 2.000 ποστ σε αυτή την πλατφόρµα για να βρω επιτέλους το πιο αγαπηµένο µου απ’ όλα...», έγραψε η παρουσιάστρια, αποδεικνύοντας ότι διανύει µια από τις πιο γλυκές περιόδους της ζωής της.