Kim Kardashian: Μετά το Internet θα «ρίξει» και τα... Δικαστήρια!

«Το ποινικό δίκαιο το παίζω στα δάχτυλα, είναι παιχνιδάκι για μένα»

Μετά τη showbiz, τον χώρο της μόδας και τον κόσμο του διαδικτύου, η Kim Kardashian έχει βάλει στόχο να κατακτήσει και τον κλάδο της Νομικής! Η πασίγνωστη τηλεπερσόνα έκανε μία μεγάλη ανακοίνωση σε συνέντευξή της στη Vogue και αυτή είναι πως… διαβάζει για να γίνει δικηγόρος!

Το ποινικό δίκαιο το παίζω στα δάχτυλα, είναι παιχνιδάκι για μένα.

Συγκεκριμένα, η Kim έχει ξεκινήσει τετραετή άσκηση σε δικηγορικό γραφείο στο San Francisco κι ευελπιστεί να δώσει εξετάσεις το 2022. Την απόφαση αυτή να σπουδάσει νομική πήρε μετά την καμπάνια της, με την οποία βοήθησε να βγει από τη φυλακή η Alice Marie Johnson την περασμένη χρονιά.

Η Kim, μητέρα τριών παιδιών, βοήθησε την Alice, μητέρα πέντε παιδιών που είχε καταδικαστεί σε ισόβια για διακίνηση ναρκωτικών, να αποφυλακιστεί μετά από 21 χρόνια.

 

«Έπρεπε να το σκεφτώ πολύ. Έβλεπα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και συγχρόνως ένιωθα πως δεν μπορούσα να βοηθήσω αρκετά. Ο Λευκός Οίκος με κάλεσε να βοηθήσω στο να αλλάξει το σύστημα και ξαφνικά βρέθηκα στο Roosevelt Room με έναν δικαστή που είχε δικάσει εγκληματίες και πολλούς ισχυρούς ανθρώπους και απλώς στεκόμουν εκεί σκεπτόμενη “Oh, sh*t! Πρέπει να μάθω περισσότερα”».

Η Kim ξέρει πως θα δεχθεί... μίσος για αυτή της την επιλογή, αφού, όπως γνωρίζει και η ίδια, πολλοί δεν τη θεωρούν τίποτα παραπάνω από μία reality star. Ωστόσο, δεν πτοείται καθόλου! 

«Μου αρέσει να μπαίνω στη διαδικασία να κάνω μία συζήτηση με κάποιον που μπορεί να τείνει να με υποτιμά, γιατί μπορώ να εγγυηθώ πως θα αποκτήσει άλλη γνώμη και θα έχει καταλάβει τι είναι σημαντικό για εμένα αφού με έχει γνωρίσει», είπε χαρακτηριστικά η Kim.