To νέο απόκτημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Επένδυση αξίας εκατομμυρίων ευρώ!

Στα παλιά γύρισε η Ζέτα μακρυπούλια! Η ηθοποιός-παρουσιάστρια όχι μόνο δεν ξεχνά το παρελθόν της αλλά με κάθε δυνατό τρόπο προσπαθεί να το συντηρεί.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στον Κεραμεικό όπου μένει ακόμα η οικογένεια της, η Ζέτα αποφάσισε να κάνει μια επένδυση εκατομμυρίων ευρώ, δίπλα στο κλειδαράδικο που έχουν μέχρι σήμερα ο πατέρας με τον αδερφό της.

Γι΄αυτό σύμφωνα με την «Espresso», αποφάσισε να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη, αγοράζοντας ένα παλιό διώροφο στον ίδιο δρόμο με την οικογενειακή επιχείρηση.
Η αγορά αυτή έχει διπλό σκοπό. Ο πρώτος όροφος έχει μετατραπεί σε κατοικία, ενώ το ισόγειο έχει διαμορφωθεί για επαγγελματική χρήση, καθώς θα μετατραπεί σε καφέ-ρεστοράν, το οποίο θα λειτουργούν τα δυο της αδέρφια.

Η επένδυση της αυτή πάντως δεν είναι τυχαία, καθώς η Ζέτα είναι συναισθηματικά συνδεδεμένη με τον Κεραμεικό. Εκεί μεγάλωσε, εκεί έπαιξε, εκεί έκανε τα πρώτα της όνειρα και εκεί έζησε τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα.

Εκτός βέβαια από το συναισθηματικό δέσιμο, η όμορφη Ζέτα θέλει να έχει και μια επαγγελματική σιγουριά για το μέλλον, που θα της παρέχει ένα σίγουρο και σταθερό εισόδημα.