Αραβανή: «Έχασα τον πατέρα μου μέσα σε ένα εξάμηνο στα 52 του»

«Μετά τον θάνατό του έμαθα πως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει»

Δείτε στο video τη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή του Star, «Traction»

Για την απώλεια του πατέρα της, την αδυναμία που του είχε αλλά και για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Beaute», δεν έκρυψε πως έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της, τον οποίο έχασε πολύ νωρίς και πολύ νέο.

«Τον χάσαμε πριν από 4 χρόνια. Έφυγε σε ένα εξάμηνο, στα 52 χρόνια του. Τα τελευταία 8 χρόνια ζούσε μόνιμα στην Λευκάδα. Τον έβλεπα Πάσχα και καλοκαίρι. Δεν τον έζησα πολύ. Δεν είχα τη σχέση εξάρτησης «πατέρα-κόρης» και επειδή του έχω μοιάσει ως χαρακτήρας, αυτό επιτείνει την αδυναμία μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς. Υπήρξε πρότυπο για μένα. Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια ή όνειρα. Ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα μου, έμαθα πως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Απολαμβάνω κάθε μέρα σαν να μην υπάρχει αύριο. Ζω στο τώρα, το σήμερα».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή δεν κρύβει πως χρειάζεται ηρεμία, η οποία είναι  «μια καλή βάση, μου δίνει ασφάλεια. Είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι, όμως πολλές φορές, επειδή επηρεάζομαι από εξωτερικούς παράγοντες, γίνομαι ευάλωτο».

Ευαγγελία Αραβανή στο Traction: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει όνειρα

Ευαγγελία Αραβανή: Απάντησε για τον αρραβώνα της με τον Οικονομόπουλο

Με τον σύντροφό της, Νίκο Οικονομόπουλο. Φωτογραφία: ΝDP

«Ποτέ δεν με είδα ως ωραίο κορίτσι»

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στα σχολικά της χρόνια, η παρουσιάστρια και πρώην «Σταρ Ελλάς» παραδέχεται πως «δε θυμάμαι πότε συνειδητοποίησα ότι είμαι ωραίο κορίτσι. Ποτέ δεν με είδα έτσι. Από το σχολείο όμως υπήρχε κάτι που με κυνηγούσε, το ότι δηλαδή ήμουν η ωραία της τάξης. Το ακούω στα αυτιά μου πολλά χρόνια τώρα, όμως πάντα με ενοχλούσε λίγο, με την έννοια του ότι είμαι και κάτι άλλο εκτός από ωραία. Πολλές συμμαθήτριές μου με αντιμετώπιζαν με λίγη ζήλια, ενώ υπήρξα ένα παιδί που καλά-καλά δεν το έπαιρνες χαμπάρι. Επειδή με έλεγαν «η ωραία» ένιωθα ντροπή, και ήθελα να περνάω όσο πιο απαρατήρητη γίνεται.

Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Madwalk.Φωτογραφία: ΝDP

«Δεν το έχω καθόλου»

Σχολιάζοντας την δουλειά στην τηλεόραση λέει πως «συχνά απαιτεί να είσαι διεκδικητικός και καθόλου διακριτικός. Δεν το έχω. Καθόλου. Πολλές φορές κλείνομαι και με αγγίζουν-περισσότερο από ότι θα έπρεπε- κάποια πράγματα που λέγονται ή γράφονται. Υπήρξε στιγμή που είπα στον εαυτό μου «δεν κάνεις γι’αυτό, παρ’το απόφαση!»

Δείτε στο video τι είχε απαντήσει στις φήμες ότι αρραβωνιάστηκε με τον Νίκο Οικονομόπουλο

«Πότε θα περάσουν οι μέρες να γυρίσω πίσω;»

Τέλος αναφερόμενη στα ταξίδια δηλώνει πως «μου αρέσουν. Το ζώδιό μου είναι συνδεδεμένο με τα ταξίδια. Ενώ μου αρέσουν τα ταξίδια δεν θα μπω στην διαδικασία να οργανώσω ή να επιδιώξω να γίνει ένα ταξίδι. Ίσως επειδή με το modeling ταξίδεψα πολύ, πάντα μόνη μου. Στη δουλειά μας τα ταξίδια είναι είναι πολύ μοναχικά. Κάθε φορά που έμπαινα στο αεροπλάνο έλεγα: «πότε θα περάσουν οι μέρες να γυρίσω πίσω;» Έβλεπα γύρω μου παρέες ή οικογένειες να ταξιδεύουν μες στην καλή χαρά, και εγώ ήμουν πάντα μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο. Αυτός είναι και ο λόγος που αρχικά είμαι επιφυλακτική στην προοπτική ενός ταξιδιού. Όταν όμως ταξιδεύω με παρέα, και έχουν οργανώσει άλλοι το ταξίδι, περνάω ωραία».