Η Ελισάβετ «στρίμωξε» τη Markle: Η απαγόρευση και ο θυμός του Harry!

Δύσκολα τα πράγματα για τη Δούκισσα του Sussex

Τεταμένο είναι το κλίμα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ! Η Meghan Markle φαίνεται πως έκανε έξαλλη τη βασίλισσα Ελισάβετ και εκείνη δεν το άφησε να περάσει έτσι.

«Σπάει» και πάλι το πρωτόκολλο η Markle - Τι αποφάσισε για τη γέννα της

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η βασίλισσα έχει εκνευριστεί με την απαιτητική συμπεριφορά της Δούκισσας του Sussex και αποφάσισε να της βάλει κάποια…όρια. 

Της απαγόρευσε να έχει πρόσβαση σε κάποια από τα κοσμήματα της βασιλικής συλλογής. Η βασίλισσα πιστεύει ότι με αυτή την απαγόρευση θα συνετίσει την ...ατίθαση Μeghan Markle σε μια προσπάθεια να «διατηρήσει την τάξη, την ιεραρχία και την προτεραιότητα» μέσα στη βασιλική οικογένεια.

Όπως καταλαβαίνετε αυτή η απόφαση δεν άρεσε στον πρίγκιπα Harry, αφού μια τέτοια «παρατήρηση» δεν έχει γίνει στην Kate Middleton. Η σύζυγος του πρίγκιπα William θα έχει τη δυνατότητα να φοράει όποιο κόσμημα θέλει από τη βασιλική συλλογή. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι «παραξενιές» της Meghan Markle απασχολούν τον διεθνή Τύπο. Δημοσιεύματα θέλουν τις δυο Δούκισσες Meghan και Kate να βρίσκονται στα «μαχαίρια». Η οριστική ρήξη ανάμεσα στις δυο γυναίκες ήρθε την ημέρα του γάμου όταν απαιτητική νύφη Meghan  ήταν αγχωμένη και αντέδρασε έντονα στην πρόβα της μικρής Charlotte.

Όταν η μαμά Kate άκουσε τις φωνές της, έβαλε τα κλάματα. Η αντιπάθειά τους οδήγησε τον πρίγκιπα Χάρι να τα σπάσει με τον αδερφό του William  και να εγκαταλείψουν το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου έμεναν μαζί τα δύο ζευγάρια,  για το δικό τους ανάκτορο στο Γουίνδσορ. Η απόφαση να φύγουν από το σπιτάκι του κήπου με τις δύο κρεβατοκάμαρες για το υπέροχο παλάτι με τα δέκα δωμάτια δεν άρεσε καθόλου στην Kate Middleton.

Οι παράλογες απαιτήσεις της Meghan Markle ακόμα και την ημέρα του γάμου της που ζήτησε αρωματικά χώρου για την εκκλησία, αλλά και οι διαφωνίες που είχε κατά καιρούς με την Kate μπροστά στο προσωπικό του παλατιού έφερε τη βοηθό της Melissa Toubati στα όριά της και αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτησή της. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι το προσωπικό  αντί για Meghan, το προσωπικό κάνει λογοπαίγνιο με το όνομά της και την αποκαλεί «Me-Gain» (εγώ κερδίζω), θέλοντας να τονίσουν το πόσο κακότροπη κι εγωπαθής είναι η συμπεριφορά της δούκισσας του Σάσεξ.