Η Britney Spears νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική!

Το πρόβλημα υγείας του πατέρα της που την κλόνισε

Άσχημα είναι τα νέα για την Britney Spears. Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, έπειτα από κάποιες έντονες ψυχικές διαταραχές.

Η διάσημη τραγουδίστρια σύμφωνα με το ΤΜΖ, εισήχθη στην κλινική την περασμένη εβδομάδα και θα παραμείνει τουλάχιστον για έναν μήνα. Η Britney Spears το τελευταίο διάστημα ήταν έντονα στρεσαρισμένη, εξαιτίας μιας ακόμα χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο πατέρας της στο παχύ έντερο.

Πριν από λίγο καιρό είχε αναρτήσει στο Instagram και μια παλαιότερη οικογενειακή φωτογραφία γράφοντας: ««Πριν από δύο μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε και παραλίγο να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε ζωντανός, αλλά έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή».

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια μπαίνει στο ψυχιατρείο. Ήταν το 2007, όταν είχε επιτεθεί στους φωτογράφους με μια ομπρέλα και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να νοσηλευτεί και να ακολουθήσει την απαραίτητη θεραπεία.