Γ. Τσαλίκης: Τί σχέση έχει με τα βατραχοπέδιλα και ένα κουτί γλυκά;

Η «προκλητική» συμπεριφορά του τραγουδιστή…

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για τα όσα «ανεβάζει» οΓιώργος Τσαλίκης στο twitter του είναι ότι είναι ένας γλυκός και τρυφερός μπαμπάς. Από εκεί και πέρα, το έχουμε καταλάβει: Ο Γιώργος λατρεύει – εκτός από την οικογένειά του – το καλό φαγητό!

«Ουπς!!! Βρήκα δύο μωρά βατραχοπεδιλάκια!» έγραψε το απόγευμα το Σαββάτου στο twitter του.


Ηταν η λεζάντα που συνόδευε φωτό, στην οποίαήταν φανερό πως ο τραγουδιστής βρισκόταν στο κολυμβητήριο με τα παιδιά του για προπόνηση.


Μετά την προπόνηση ήλθε το… φαγητό. ‘Η καλύτερα το γλυκό. Η… καλύτερα τα γλυκά! «2.000.000 θερμίδες από γλυκά!» έγραψε κάτω από μία φωτογραφία την οποία όλοι μα όλοι θα ζήλευαν.


Γλυκά, γλυκά, γλυκά παντού. Ο Γιώργος και η παρέα του δεν άφησαν τίποτα, εκτός από κάτι μπουκίτσες από πάστες. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Γιώργος ολοκλήρωσε την προκλητική του συμπεριφορά βάζοντας τα πιάτα με τα υπολείμματα γλυκών μέσα στην κούτα που πριν από λίγες ώρες ήταν γεμάτη από γλυκά. Μετά ήταν που… άδειασε.

Βρε Γιώργο… καλά οι άντρες… οι γυναίκες που βλέπουν όσα ανεβάζεις και θέλουν να βγουν με το μαγιό στην παραλία, τί πρέπει να πουν; Ξέρουμε τι πρέπει να πούν: «Αααααχ………………»