Οι αποκαλύψεις της Μπόσνιακ για τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη της

Πώς αντιδρά στις εκδηλώσεις θαυμασμού απέναντι στον σύζυγό της

Για τον άντρα της ζωής της Αντώνη Ρέμο, τη μονάκριβη κόρη της Ελένη αλλά και για τη μεγάλη της επιτυχία να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ανερχόμενα fashion brands στην Ευρώπη μίλησε η Υβόννη Μπόσνιακ.

«Ζούμε όπως οι υπόλοιπες οικογένειες. Είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε να συντονίσουμε τον κοινό μας χρόνο. Ο Αντώνης υπήρξε καθοριστικός στην πορεία μου καθώς με βοήθησε να ζω τη ζωή από άλλη οπτική. Η σχέση μαζί του με ηρέμησε, αισθάνθηκα ότι βρήκα το σπίτι μου. Ακούγεται κλισέ αλλά ο Αντώνης με έκανε καλύτερο άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Gala η κορυφαία σχεδιάστρια και πρόσθεσε:

«Στο σπίτι μαγειρεύουμε μόνο η πεθερά μου και εγώ. Έχω τρέλα με τη μαγειρική και με χαλαρώνει. Φτιάχνω ψωμιά και η σπεσιαλιτέ μου όταν κάνει κρύο είναι η σούπα γκούλας».

Η Υβόννη Μπόσνιακ αναφέρθηκε και στην κόρη της, Ελένη, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

«Η μητρότητα σε προσγειώνει σε μία άλλη πραγματικότητα. Έγινα πιο υπεύθυνη όταν απέκτησα την κόρη μου. Γνωρίζει πως ο μπαμπάς της τραγουδάει και όταν λείπει ακούμε τραγούδια του στο σπίτι. Ξέρει και πως εγώ σχεδιάζω ρούχα. Έχω σχεδιάσει για εκείνη και τον Αντώνη».

Όσο για τον πως αντιδρά στις εκδηλώσεις θαυμασμού απέναντι στον σύζυγό της;

«Τον καμαρώνω όταν τραγουδάει και το κοινό, ενθουσιάζεται. Νιώθω περήφανη για τη διαχρονικότητα της επιτυχίας του. Όταν περπατάμε μας σταματούν κάθε τρεις και λίγο. Για μία απόσταση λίγων λεπτών μπορεί να χρειαστούμε μία ώρα».

Η ίδια, ονειρεύεται το brand της να καταφέρει να εδραιώσει τη θέση του βήμα-βήμα και στις διεθνής αγορές και να συνεργαστεί με μοντέλα σαν τη Ζιζέλ και την Κένταλ Τζένερ.

Άλλωστε σύμφωνα με τη Βρετανική Vogue συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ανερχόμενα fashion  brands στην Ευρώπη.

Δείτε στο βίντεο την πρώτη έξοδο που είχε κάνει το ζευγάρι μετά τον γάμο του