Με την εν διαστάσει σύζυγο συναντήθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος

Δεν βρήκαν λύση-Στα άκρα η κόντρα τους

Ένα μήνα πριν λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, ο Νίκος Μακρόπουλος συναντήθηκε σε ουδέτερο έδαφος με την εν διαστάσει σύζυγο του ώστε να "τα βρουν" και να προχωρήσουν σε συναινετικό διαζύγιο.

Ωστόσο φαίνεται πως η μια κουβέντα έφερε την άλλη και οι τόνοι όχι μόνο δεν έπεσαν, αλλά η κατάσταση ξέφυγε ξανά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην αίτηση διαζυγίου του τραγουδιστή, 45χρονη πρώην σύζυγος, τον ζήλευε παθολογικά:«σε ��αθημερινή βάση αντιμετώπιζα κρίσεις αδικαιολόγητης οργής, αναίτιας ζήλειας παρά το γεγονός οτι δεν της έδωσε αφορμή για ο,τιδήποτε».

Η εν διαστάσει σύζυγος από την άλλη,υποστηρίζει ότι:«κατά καιρούς είχα δει να γράφονται για το σύζυγό μου διάφορα για εξωσυζυγικές περιπέτειες, τα οποία ουδέποτε πίστεψα, καθώς πάντα με διαβεβαίωνε ο άντρας μου ότι είναι ψέματα, φτιαχτά. Εγώ βέβαια τον πίστευα».

Αρχικά το ζευγάρι είχε συμφωνήσει σε συναινετικό διαζύγιο. Όταν όμως αποκαλύφθηκε η εξωσυζυγική σχέση του με την νεαρή τραγουδίστρια, η 45χρονη έγινε πυρ και μανία. Όχι μόνο κατέθεσε αγωγή διαζυγίου ζητώντας την συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας των 6,000,000 ευρώ του Νίκου Μακρόπουλου, αλλά και αίτηση διατροφής, για να πάρει το αίμα της πίσω!

Το «λέει» άλλωστε και η αγωγή διαζυγίου του τραγουδιστή:«στις πολλές παρακλήσεις του να λογικευτεί απαντά με φράσεις του τύπου " Τράβα στα δικαστήρια, δε θα στ΄αφήσω να στα φάνε άλλες"

Όσο για την αίτηση διατροφής της πρώην συζύγου; Η 45χρονη ζητά από τον Νίκο Μακρόπουλο: «δαπάνες ψυχαγωγίας 850 ευρώ μηνιαίως. Η ζωή της μέχρι σήμερα περιελάμβανε θέατρο, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, σινεμά, εκδρομές στην Ελλάδα, τουλάχιστον μια φορά το μήνα και δυο φορές το χρόνο στο εξωτερικό με φίλες και συγγενείς της και πάντα έμεναν σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων».

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (https://lineup.heineken.gr/)