Εύη Βατίδου: Απαντάει στην επιστολή του Κούγια με… σκουπίδια (;)

Η νέα ανάρτηση στα social media

Σε σήριαλ δίχως τέλος φαίνεται να εξελίσσεται το θέμα με τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Εύη Βατίδου μέσα από τα social media, αλλά και με παρέμβασή της σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Ξέσπασε η Εύη Βατίδου στο «Πρωινό» - Πώς χαρακτήρισε τη Φαίη Σκορδά;

Φυσικά, τα λεγόμενά της δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά του πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος μέσα από επιστολή που έστειλε ενημέρωσε τα Μέσα πως δεν έχει καμία ανάμειξη με όλα όσα ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του, πως απαιτεί να προστατευθούν τα παιδιά του και πως η κόρη του δεν επιθυμεί την έκθεση που έχει υποστεί τις τελευταίες ημέρες.  «Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου», αναφερόταν μεταξύ άλλων, στο δελτίο τύπου του.

Η ανάρτηση που έκανε η Εύη Βατίδου στο instagram και αφαίρεσε στη συνέχεια

Στο περί ου ο λόγος, θέλησε να απαντήσει εκ νέου η Εύη Βατίδου. Και το έκανε με ανάρτησή της στο Instagram.

Κούγιας για Βατίδου: «Το μέλλον των παιδιών μου είναι στη δικηγορία!»

«Πήρε θέση και ο μπαμπάς… Γράφει υπαγορεύει και οφείλετε να το διαβάσετε… Γιατί ο Αλέξης είναι μπαμπάς και είναι εδώ . Και ο Αλέξης είναι και δικηγοράρα και Προεδράρα. Και είναι και από την Πετρούπολη και γω από το Νέο Ηράκλειο . Και είμαστε Γονείς . Και ξέρει να παίζει ΜΠΑΛΑ. Και όταν ο Αλέξης αρχίσει μπορεί να στείλει πολλά χαρτιά…και ευχαριστώ το Μένιο γιατί ο Μένιος τότε με βοήθησε μετά τον βοήθησα και τώρα βοηθάει δεν ξεχνάω και ξέρω να λέω και συγνώμη και ευχαριστώ. Διότι όταν η εκπομπή είναι live λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στη συνέχεια, μάλιστα, αν και χωρίς να γράψει κάποιο σχόλιο, ανήρτησε μια σακούλα σκουπιδιών.