Συγκλονίζει διάσημο μοντέλο: «Έχω καρκίνο και δίνω μάχη για τη ζωή μου»

«Έχω αφεθεί στα χέρια του Θεού»

Ο καρκίνος «χτύπησε» την πόρτα της Dayanara Torres, της πρώην συζύγου του Marc Anthony και Miss Universe 1993.

Η μελαχρινή καλλονή αποφάσισε να μοιραστεί τα άσχημα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

H Dayanara Torres με σπασμένη φωνή και μιλώντας στα ισπανικά, αποκάλυψε πως πάσχει από μελάνωμα, την πιο επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος.

Όλα ξεκίνησαν από μια ελιά την οποία αφαίρεσε, αφού χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου δυο φορές. Τα καλά νέα, όπως υποστηρίζει η ίδια, είναι το γεγονός πως ο καρκίνος δεν έχει προσβάλει κάποια ζωτικά όργανα.

Η εστεμμένη έχει αποκτήσει δύο γιους με τον Marc Antony, τον Christian Anthony Muñiz και τον Ryan Anthony Muñiz και όπως είπε αν και τα παιδιά της φοβούνται για τη ζωή της, ξέρουν ότι η μαμά τους είναι πολεμίστρια και στο τέλος θα βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη!

Η ίδια θέλησε να περάσει και ένα μήνυμα στους followers της προτρέποντάς τους να μην ξεχνούν να φροντίζουν τον εαυτό τους. Τα λόγια της  Dayanara Torres συγκλονίζουν στο τέλος του βίντεο, αφού λέει πως έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στον Θεό.