Full in love ο Ρώτας: «Θέλω η Κλέλια να είναι η μητέρα των παιδιών μου»

Η επιθυμία του νεαρού ηθοποιού να κάνει οικογένεια

Την επιθυμία του να κάνει οικογένεια με τη σύντροφό του, Κλέλια Ανδριολάτου εξέφρασε ο Ρένος Ρώτας μιλώντας στη Reallife.

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και δεν έχουν κρύψει ποτέ πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι, κάνοντας δεκάδες κοινές εξόδους.

Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι  θα επιθυμούσε να δημιουργήσει οικογένεια με τη σύντροφό του αλλά όχι στο άμεσο μέλλον, μιας και η Κλέλια είναι ακόμη μικρή και σπουδάζει.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια. Βασικά, θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Θα ήθελα τρία παιδιά σίγουρα. Αυτή την εποχή η Ελλάδα με φρενάρει σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι ιδανικές οι συνθήκες». Ο Ρένος Ρώτας εξομολογήθηκε επίσης στην εφημερίδα «Η Κλέλια είναι λίγο πιο μικρή, οπότε είναι λίγο νωρίς. Από την άλλη θα μου άρεσε να είναι η σύντροφός μου, η μητέρα των παιδιών μου. Θα έβγαιναν ωραία τα παιδιά. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας, γιατί και η Κλέλια σπουδάζει και έχει άλλα τρία χρόνια μπροστά της. Δεν θα γίνει κάτι στα τρία επόμενα χρόνια. Ό,τι γίνει θα γίνει μετά, αν τα καταφέρουμε και αντέξουμε».