Πέθανε σε ηλικία 28 ετών γνωστός τραγουδιστής

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου  του τραγουδιστής της γνωστής αμερικάνικης Metalcore μπάντας, We Came Αs Romans, Kyle Pavone.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή μέσα  από μια επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος στα social media στην οποία αναφέρει: «Σήμερα, με τον θάνατο του Kyle Pavone, η μουσική έχασε ένα ακόμα σημαντικό μέλος της. Η τραγική απώλεια του Kyle ήρθε πολύ νωρίς. Είμαστε συντετριμμένοι με την απώλειά του. Θα μας λείψει το χαμόγελό του, η ειλικρίνειά του, το ενδιαφέρον του για τους άλλους αλλά και το σπάνιο μουσικό του ταλέντο. Η οικογένεια και το συγκρότημα θέλουν να ευχαριστήσουν τους fans και τη μουσική κοινότητα για την αγάπη και την υποστήριξή τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή, ενώ  σύμφωνα με το TMZ, o ίδιος νοσηλευόταν από τις 19 Αυγούστου σε νοσοκομείο του Μίσιγκαν.


Περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή αιτία του θανάτου του Kyle Pavone, αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.