Αγγελική Ηλιάδη: «έχω δείρει άνδρα»!

Οι ανασφάλειές της, το σεξ και ο νέος της σύντροφος

Πολύ τσαμπουκάς και... «ορμητική» φαίνεται πως είναι η Αγγελική Ηλιάδη, που σε συνέντευξή της παραδέχεται ότι έχει παρακολουθήσει άνδρα αλλά και έχει... δείρει! Παράλληλα, η τραγουδίστρια μιλά για τις ανασφάλειές της, τον γιό της, το σεξ και τον νέο της σύντροφο.

«Έχω παρακολουθήσει άντρα, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Δεν ανακάλυψα κάτι περίεργο», εξομολογείται η τραγουδίστρια στο κυπριακό περιοδικό «MAN», ενώ παραδέχεται πως έχει τσακωθεί με συντρόφους της: «άπειρες φορές! Ο καβγάς είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δείρει άντρα!», λέει χαρακτηριστικά.

Η Αγγελική δεν διστάζει να αποκαλύψει πως έχει ανασφάλειες, ενώ συμπληρώνει πως κατά καιρούς βρίσκει πάνω της πράγματα που δεν της αρέσουν και τα διορθώνει.

Μετά την δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, η 32χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλώσει το παιδί τους, τον Μπαμπίνο. «Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Δεν λέμε “ο μπαμπάς έχει πεθάνει” όμως το ξέρει. Ο Μπαμπίνος παρόλο που ήταν τρεισήμισι χρονών, έχει πολλές αναμνήσεις από τον πατέρα του», δηλώνει.

Πλέον, η Αγγελική είναι ζευγάρι με τον Κώστα Μηλιωτάκη και παραδέχεται πως είναι ερωτευμένη! «Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να αγαπήσει ένα παιδί που δεν είναι δικό του. Οπότε όταν συμβαίνει -όπως γίνεται τώρα- παίζει σημαντικό ρόλο για μένα», συμπληρώνει.

Tι άλλο παίζει ρόλο για την τραγουδίστρια; «Το σεξ παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο σε μια σχέση... Δεν θα μπορούσα να μείνω σε μια σχέση που να είχε ατονίσει το σεξουαλικό κομμάτι», αποκαλύπτει!