Μεγάλη αγωνία σήμερα για την εγκυμονούσα Πέγκυ Ζήνα

Στο χειρουργείο ο σύζυγός της

Δύσκολες ώρες ζει η Πέγκυ Ζήνα λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καθώς σήμερα θα μπει στο χειρουργείο ο Γιώργος Λύρας μετά το καρδιολογικό επεισόδιο που υπέστη την Πέμπτη.

Όπως διαβάζουμε στην «Espresso», ο 54χρονος σύζυγος της τραγουδίστριας θα υποβληθεί σε τετραπλό bypass, επέμβαση που λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του ενέχει επιπρόσθετο κίνδυνο. Πριν από 10 χρόνια, ο μάνατζερ είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική αρτηριών (το κοινώς λεγόμενο μπαλονάκι), όμως συνέχιζε να είναι μανιώδης καπνιστής...

Παρά το ότι διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τις συστάσεις των γιατρών, η Πέγκυ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του άνδρα της. Εξάλλου, όταν τον έπιασαν οι πόνοι εν μέσω των διακοπών τους, η τραγουδίστρια διατήρησε την ψυχραιμία της και επέστρεψαν αμέσως στην Αθήνα.

Στις δύσκολες στιγμές η Πέγκυ έχει για αποκούμπι της την προσευχή, αλλά και τον κουμπάρο και καλό της φίλο Ηλία Ψινάκη. Μάλιστα, ο μάνατζερ - δημοτικός σύμβουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υγεία του κουμπάρου του με το γνωστό βιτριολικό του στυλάκι: «είναι λίγο βουλωμένος, θα τον ξεβουλώσουμε», είπε!