Πρώτη δήλωση Lopez μετά τον χωρισμό: «νιώθω καλά»

Μέσα από... γάμο, έστειλε μήνυμα για το διαζύγιο

Έναν... γάμο επέλεξε η Jennifer Lopez για να κάνει την πρώτη της δήλωση μετά τον χωρισμό! «Είμαι καλά», είπε μεταξύ άλλων η 41χρονη τραγουδίστρια, την ώρα που οι φήμες για τα αίτια του διαζυγίου της με τον Marc Anthony δίνουν και παίρνουν.

Η JLo τραγούδησε στο γαμήλιο πάρτι του γιού ενός Ουκρανού επιχειρηματία, εμφάνιση για την οποία λέγεται ότι έβαλε στην τσέπη 1 εκατομμύριο δολάρια.

Όσοι την είδαν, πάντως, ένα είχαν να πουν: ποιο διαζύγιο καλέ; Σαν μην «έτρεχε» τίποτα ήταν η Λατίνα σταρ, που έδωσε ρεσιτάλ κουνήματος στα «On The Floor» και «Waiting For Tonight»!

Κάθε άλλο παρά down ήταν η τραγουδίστρια, που «πιάστηκε» από ένα προβληματάκι στον ήχο για να πει όσα ήθελε να μάθουμε...

«Νομίζω ότι πανικοβλήθηκαν. Εγώ δεν πανικοβλήθηκα. Είμαι καλά. Νιώθω καλά», ήταν τα λόγια της μπροστά στο κοινό που την καταχειροκρότησε. Εντάξει Jenny from the block, το πιάσαμε το νόημα!

Και να σκεφτείς ότι οι φήμες λένε πως ο Marc Anthony τα έχει βάψει μαύρα που χωρίσανε, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αποδίδουν τον χωρισμό στην υπέρμετρη ζήλεια του!

Μωρέ καλά το λέει το λαϊκό το άσμα: της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος...

Δείτε στο βίντεο τις τελευταίες εξελίξεις ��τον χωρισμό Jopez - Anthony