Φ. Σκορδά – Γ. Λιάγκας: Πότε θα κάνουν τη βάφτιση του γιου τους;

Ξεκίνησαν από τώρα τις προετοιμασίες

Μπορεί ο μικρός Γιάννης να είναι μόλις τεσσάρων μηνών, όμως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ήδη σκέφτονται τη βάφτισή του.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Φαίη και ο Γιώργος έχουν καταλήξει ότι το μωρό τους θα πάρει και επίσημα το όνομά του την άνοιξη του 2012 και συγκεκριμένα τον Μάιο που θα έχει κλείσει και τον πρώτο χρόνο της ζωής του.

Και οι δυο έχουν συμφωνήσει ότι η βάφτιση θα γίνει στο χωριό της Φαίης, τα Άνω Πορόια Σερρών. Πρόκειται για δύο πανέμορφα χωριά, μέσα στο πράσινο, χτισμένα στις δυτικές πλαγιές του όρους Μπέλες που τα χωρίζει μια κατάφυτη χαράδρα.

Αυτό που ξεχωρίζει την περιοχή και έκανε και τους παρουσιαστές να θέλουν να κάνουν εκεί τη βάφτιση είναι η καταπληκτική θέα στη λίμνη Κερκίνη.

Ο Γ.Λιάγκας, σύμφωνα με το περιοδικό, θέλει πως και πως να κάνει στις Σέρρες τη βάφτιση του μικρού για να τιμήσει τους συγγενείς της καλής του, ενώ το γλέντι θα είναι παραδοσιακό και τρικούβερτο.

Όσο για τη Φαίη έχει ήδη καταλήξει στις μπομπονιέρες, οι οποίες θα είναι από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, όπως έκανε και στο γάμο της.

Ο νονός του μικρού δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα είναι, τον πρώτο λόγο πάντως τον έχει ο Ν. Χατζηνικολάου που τους πάντρεψε κιόλας.

Δείτε ένα παλιότερο video με τη Φαίη να βγάζει βολτούλα τον μικρό Γιάννη