Δείτε την Madonna να γιορτάζει τα 53 με τον 24χρονο αγαπημένο της

Η μητέρα του είναι οκτώ χρόνια μικρότερη απ´την σύντροφό του

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Όπως τυχαίο δεν είναι και το πώς… «κρατιέται» η βασίλισσα της ποπ, η οποία στα 53 της δείχνει πιο ήρεμη και «φρέσκια» από ποτέ.

Και πώς να μην είναι δηλαδή, αφού η Madonna γιόρτασε τα 53α γενέθλιά της στην παραλία αγκαλιά με τον… 24χρονο Γάλλο χορευτή Brahim Zaibat, ο οποίος, όχι μόνο έχει τα λιγότερα από τα μισά της χρόνια, αλλά όπως φαίνεται της έχει αναστατώσει και την ζωή. Οσοι συναναστρέφονται την ερμηνεύτρια το τελευταίο διάστημα δηλώνουν ότι αυτός ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους. Πώς να έχει θα μας πείτε τώρα… αφού θα μπορούσε κάλλιστα να είναι γιος της…

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail διακρίνεται η Madonna με σκισμένο παρακαλώ τζιν, λευκό ανάλαφρο καλοκαιρινό μπλουζάκι και καπέλο να έχει «χυθεί» στην αγκαλιά του πιτσιρικά, ο οποίος όχι απλά δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη, αλλά μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία των φωτογράφων γίνεται ακόμη πιο διαχυτικός με την αγαπημένη του.

Η τελευταία φωτό είναι αυτό που λέμε ότι «τον κοιτάζει και λιώνει». Μα τέτοιος έρωτας πια;

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην περιοχή Hamptons στην Νέα Υόρκη. Σε παραλία. Μπορεί να μην κολύμπησαν στην κυριολεξία, αλλά... βούτηξαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Ο τόπος «έσταζε από τα μέλια!!!»

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν περίπου χρόνο, με μία μικρή διακοπή που ακούγεται ότι έκαναν τον περασμένο Μάϊο. Και αυτός ο σύντροφός της ήλθε στην ζωή της μόλις λίγους μήνες μετά από το μοντέλο Jesus Luz, ο οποίος συγκαταλέγεται επίσης στην συνομοταξία των… 20άρηδων. Για την ακρίβεια, 24 ΚΑΙ αυτός! Αν δηλαδή την δούμε στο μέλλον με ακόμη μικρότερο, ΚΑΘΟΛΟΥ δεν θα παραξενευτούμε... Και μην βιαστ��ίτε να σχολιάσετε με ατάκες τύπου ο έρως χρόνια δεν κοιτά...

Last but not least λεπτομέρεια του θέματος: Η μητέρα του Zaibat είναι οκτώ χρόνια μικρότερη από την σύντροφό του. Δεν θέλουμε σχόλια... κιχ!