Μέμος Μπεγνής: «Δεν θα μου κλείσει κανένας το στόμα για την κατάντια της τηλεόρασης!»

«Τα τηλεοπτικά προγράμματα βρίσκονται σε κατήφορο και θεωρώ κατάντια να παίζουν στις σειρές μη ηθοποιοί»

Από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Μέμος Μπεγνής μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες μετά τη σκληρή κριτική που έκανε στο γεγονός της συμμετοχής του περσυνού  νικητή του Survivor, Γιώργου Αγγελόπολου, στην τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ».

Κάτι που πυροδότησε την αντίδραση του παραγωγού, Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Μέμος Μπεγνής, δίνοντας συνέντευξη στη Real life και τον Βασίλη Μπουζιώτη, βάζει τα πράγματα στη θέση τους, χωρίς φόβο και πάθος.

 

«Η κόντρα μου με τον Ντάνο και τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου, είναι μια φημολογούμενη κόντρα! Όλα ξεκίνησα όταν έγραψα σχόλιο στο Facebook για την έλευση του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά Τατουάζ «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια…» και αυτή είναι η αλήθεια! Τα τηλεοπτικά μας προγράμματα βρίσκονται σε κατήφορο και θεωρώ κατάντια να παίζουν στις σειρές μη ηθοποιοί. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Ανδρέα Γεωργίου ούτε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Είμαι κόντρα με το ότι η τηλεόραση έγινε μπάτε σκύλοι αλέστε».

Στο γεγονός ότι ο Γεωργίου ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν μπορεί να πληρώσει ηθοποιούς του δικού του βεληνεκούς, ο Μέμος Μπεγνής ήταν κατηγορηματικός:

«Δεν με αφορά τι είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δεν ασχολούμαι με κόντρες. Αλλά δεν θα μου κλείσει κανένας το στόμα! Δεν μπορώ να μην μιλήσω για την κατάντια της τηλεόρασης, ούτε θα μου το απαγορεύσει οποιοσδήποτε. Λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια του μέσου που με ανέδειξε, αυτό αν ενοχλεί κάποιους, δεν με αφορά.

Λέω τα πράγματα με το όνομά τους, όποιο κόστος κι αν έχει αυτό!»

Στην ερώτηση αν βλέπει… Survivor, ο ηθοποιός απάντησε:

«Να μην ρωτήσεις για το Survivor! (γέλια) Δεν το βλέπω ούτε θα το δω ποτέ γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια επιβίωσης και τα reality ως λογική».