Τα πρώτα πλάνα από την πρώτη πρόβα της παράστασης «Πετάει, πετάει» μετά την αποχώρηση Παπαγιάννη - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Δείτε το βίντεο

Τα πρώτα πλάνα από την πρώτη πρόβα της παράστασης «Πετάει, πετάει», που έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης, προέβαλε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Μετά την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη, τον ρόλο του πήρε ο Σωτήρης Καλυβάτση, στην θέση του οποίου πήγε ο Μάνος Πίντζης.

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε η Σοφία Παυλίδου στο θέατρο - Οι πρόβες με τον Πίντζη και τον Καλυβάτση μετά την απομάκρυνση του Παπαγιάννη

Ο Γιώργος Βάλαρης ο σκηνοθέτης της παράστασης, είπε: «Η Σοφία είναι ικανοποιημένη με την απόφαση της απομάκρυνσης του Παπαγιάννη… Πήραμε μια ηθικά σωστή απόφαση».

Μάλιστα, όπως είπε στην εκπομπή ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, από την αφίσα του θεάτρου οι τεχνικοί έκοψαν με ένα κοπίδι του πρόσωπο του Μάνου Παπαγιάννη.

Ο Μάνος Πίντζης είπε: «Με ειδοποίησαν αργά το βράδυ, ελπίζω να προλάβω! Είναι η δουλειά μου. Και η Σοφία και ο Μάνος είναι φίλοι μου, δεν τα περιμένω κάτι τέτοια και δεν τα θέλω. Δεν είναι ωραία πράγματα. Από εκεί και πέρα εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω!»