Pink: Αποκάλυψε ότι μεγαλώνει τα παιδιά της με... ουδέτερο φύλο - «Η κόρη μου είπε ότι θα παντρευτεί γυναίκα»

Σε συνέντευξή της στο People

Πριν λίγους μήνες η Pink είχε συγκινήσει με το λόγο της στα MTV Awards όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο «Michael Jackson Video Vanguard Award».

Η αντισυμβατική καλλιτέχνης είχε μιλήσει για την κόρη της, η οποία την ενέπνευσε να πει κάποια πολύ όμορφα πράγματα όταν η μικρή πήγε στη μητέρα της και της είπε πως «είναι το πιο άσχημο κορίτσι που ξέρει», διότι πιστεύει ότι μοιάζει με αγόρι.

Αυτή τη φορά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People δήλωσε πως μεγαλώνει έτσι τα παιδιά της ώστε να έχουν ουδέτερο φύλο, ενώ η κόρη της ήδη τής εξέφρασε την επιθυμία να παντρευτεί με γυναίκα.

«Είμαστε ένα σπίτι χωρίς ταμπέλες. Την περασμένη εβδομάδα η Willow μου είπε ότι θα παντρευτεί μια Αφρικανή και εγώ σκέφτηκα: Τέλεια, μπορείς να μου δείξεις πώς φτιάχνουν αφρικανικό φαγητό;» δήλωσε η 38χρονη σταρ.

Δεν κρύβει άλλωστε ότι την ευχαριστεί το γεγονός πως ο όρος «ουδέτερο φύλο» γίνεται όλο και περισσότερο αποδεκτός.

Εκείνο πάντως που, όπως λέει, την αγχώνει περισσότερο είναι η μέρα που η κόρη της θα καταλάβει σε τι κόσμο ζει και εκείνη θα πρέπει να της εξηγήσει. «Αυτό θα μου ραγίσει την καρδιά» λέει.

Σημειώνετται ότι η Pink έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της Carey Hart, την 6χρονη Willow και τον 11μηνών Jameson. 

Kάντε κλικ εδώ και δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"