«Δυναστεία»: Η διάσημη σαπουνόπερα επιστρέφει στη μικρή οθόνη - Ποια ηθοποιός πήρε το ρόλο της Joan Collins

Ακόμα είναι κολλημένη στο μυαλό μου η μουσική από τις αμερικάνικες σαπουνόπερες που έπαιζαν back-to-back στην ελληνική τηλεόραση στα ‘90s και είχαν όλες τις γιαγιάδες κολλημένες στην TV να παρακολουθούν τι είπε η Krystle, η Fallon, η Carol - κι όπως αλλιώς τις έλεγαν!

Δεν καταλάβαινα, δε, καν πότε άλλαζε σειρά από τη «Δυναστεία» στα «Ατίθασα Νιάτα» και την «Τόλμη και Γοητεία», αφού όλες οι πρωταγωνίστριες της μικρής οθόνης – με το μαλλί λακαρισμένο όσο δεν πάει – και όλοι οι πρωταγωνιστές – με τα μουστάκια τους και το μαλλί γλειμμένο με μπριγιαντίνη – μου φαίνονταν ίδιοι. Τώρα ξεκινάει και πάλι – ναι, πάλι από την αρχή – η «Δυναστεία» (ελπίζω με άλλη μουσική για τίτλους αρχής και τέλους), η σειρά από την οποία μάθαμε οι νεότεροι την Joan Collins.

Αυτή βέβαια που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της θρυλικής Alexis Carrington, δεν είναι άλλη από τη Nicollette Sheridan - παλιά… «καραβάνα» στις σαπουνόπερες!

Εμφανιζόταν για έξι χρόνια στο σήριαλ «Desperate Housewives», ενώ την έχουμε δει και στο «Dallas».

Η σειρά επιστρέφει στην TV την ερχόμενη Τετάρτη στο κανάλι "CW" και όπως όλα δείχνουν θα ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές!