Μετά τα λουκανικοπιτάκια η Victoria Beckham έφτιαξε πασχαλινά σοκολατάκια

Χρυσοχέρα η Posh

Κάποτε έλεγε ότι η σπεσιαλιτέ της ήταν ότι είχε να κάνει με κιμά, από τότε όμως έχει μπει πολύ νερό στ’ αυλάκι και η Victoria Beckham έχει εξελιχθεί σε super μαγείρισσα.

Μετά λοιπόν από τα λουκανικοπιτάκια που έφτιαξε για τους γιους της και τα έδειξε σε όλους μέσω Twitter, τώρα έφτιαξε με τη βοήθεια και του David πασχαλινές σοκολάτες.

Και δεν μιλάμε για απλά σοκολατάκια, εύκολα και γρήγορα. Όοοοοχι, η Victoria σήκωσε τον πήχη πολύ ψηλά και έφτιαξε πασχαλινά σοκολατένια αυγά, σοκολατένιους λαγούς και… παπάκια.

Μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες της των δημιουργιών της στο Twitter φυσικά, γράφοντα:

«Τι ωραία που περάσαμε φτιάχνοντας σοκολάτα. Καλό Πάσχα, μοδάτα λαγουδάκια μου».

Κι επειδή η Victoria δε θέλει να παίρνει μόνη της όλη τη δόξα, ανέβασε και φωτογραφίες με τα σοκολατένια παπάκια, λέγοντας ότι τα έφτιαξε ο David με τα χεράκια του για την πριγκίπισσά του την Harper Seven.

Φυσικά η Harper δε θα μπορέσει να γευτεί τις λιχουδιές που έφτιαξε ο μπαμπάς της. Η μόλις εννιά μηνών μικρούλα, πριν λίγο καιρό ξεκίνησε τις στερεές τροφές και φυσικά η σοκολάτα δεν περιλαμβάνεται στο διατροφικό της πρόγραμμα.

Και επειδή η Victoria δεν ήθελε να αφήσει παραπονεμένα και τα αγόρια, έφτιαξε ��αζί τους cup cakes τα οποία, όπως μας αποκάλυψε τα… «τσάκισαν» κανονικά.