ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: ΒΟΥΝΟ τα λουλούδια στον Ρέμο - Εριξε ΑΥΛΑΙΑ "ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ" στα γαρύφαλλα

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Η συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με τον Χρήστο Δάντη ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο στην Θεσσαλονίκη. Αλλά το σχήμα των δύο αντρών πήγε παραπάνω από καλά και στις αρχές Μαρτίου «κατέβηκε» στην Αθήνα, σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. 

Για σχεδόν τρεις μήνες, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας που γέμιζε κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το Fantasia.

Το βράδυ του Σαββάτου, όμως, ήταν η τελευταία εμφάνιση και, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έπεφτε καρφίτσα!

Φίλοι και θαυμαστές του Αντώνη ήταν όλοι εκεί, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, λίγο πριν ξεκινήσει τη μεγάλη του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Από το… μενού της βραδιάς δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λουλούδια. Πολλοί από όσους καθόντουσαν στα πρώτα τραπέζια «έχτισαν» τον καλλιτέχνη – στο δεύτερο ειδικά πρόγραμμα-, με εκείνον να λέει πολλάκις εκ μικροφώνου ότι δεν μπορεί καν να σταθεί πάνω σε όλα αυτά τα πανέρια με τα οποία είχε γεμίσει η πίστα.

Το δικό του «ευχαριστώ» σε όλη αυτή την αγάπη που δέχτηκε ήταν όχι μόνο να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, αλλά και να κρατήσει το νυχτερινό μαγαζί ανοιχτό μέχρι τις 7 παρά το πρωί, αν και συνήθιζε να κλείνει γύρω στις 05:30.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες από την αξέχαστη βραδιά

 

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr