Ξέφρενα γλέντια με Λε Πα, Αβραμόπουλο και το υπόλοιπο νεανικό σχήμα στο Posidonio!

Όλες οι διάσημες παρουσίες σε μεγάλα κέφια

Ξέφρενες βραδιές γλεντιού στο Posidonio! O Λευτέρης Πανταζής ανανεωμένος και πιο ανεβαστικός από ποτέ χαρίζει μοναδικές στιγμές κεφιού όπως εκείνος ξέρει. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανεβάζει το κέφι και κανείς δεν μένει ακίνητος ενώ οι ερμηνείες του καθηλώνουν.

(Λευτέρης Πανταζής)

Η Τζωρτζίνα Νικάκη εντυπωσιάζει τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τις ερμηνείες της. Εντυπωσιακή είναι και η Νάϊρα Αλεξοπούλου.

(Δημήτρης Αβραμόπουλος)

Ξεχωριστές ερμηνείες χαρίζουν ο Στέλιος Τσάκωνας, η Έλενα Παναγιωτίδου, ο Παναγιώτης Μπουραντώνης, η Μαρία Κορέλη , ο Βασίλης Άνης.

Τζωρτζίνα Νικάκη

Απόλυτες στιγμές κεφιού έζησαν στο Posidonio, o θρυλικός G poly- Γιώργος Πολυχρονίου, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, η Τζούλι Μασίνο, η Μαρία Εκμετζόγλου, οι Drulias Brothers, ο Γιώργος Μανίκας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Μαρία Αλεξάνδρου, οι Vegas, ο Θάνος Τζάνης, ο Χάρης Κωστόπουλος. Ο Κωστόπουλος τραγούδησε κιόλας όταν του παραχώρησε το μικρόφωνο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Κι ο Θάνος Τζάνης τραγούδησε μετά από παρότρυνση του Λευτέρη Πανταζή.

(Λευτέρης Πανταζής-Μαρία Εκμετζίογλου)

Το πιο διασκεδαστικό καλοκαιρινό σχήμα, στην παραλιακή, στο Posidonio. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι ξεχωριστές.

Δημήτρης Αβραμόπουλος -Κωστόπουλος

Δημήτρης Αβραμόπουλος-Drulias Brothers

Γιώργος Πολύχρονίου- Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

Θάνος Τζάνης-Λευτέρης Πανταζής

Στέλιος Τσάκωνας

Γιώργος Μανίκας- Δημήτρης Αλεξάνδρου

Έλενα Παναγιωτίδου