Πρέπει να το έριξε στο φαγητό ή να έχει μεσολαβήσει κάτι που δεν έχει φτάσει στα αυτιά μας. Όπως και να έχει, το γεγονός δεν αλλάζει: η Ριάνα έχει πάρει μερικά κιλά και αυτό είναι θέμα σχολιασμού από όλους, φανς και μη!
Η νέα σιλουέτα της Riri έχει γίνει είδηση, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που προχωράνε σε σχεδόν ρατσιστικά σχόλια για εκείνη.
Έπειτα από όλα αυτά λοιπόν, αποφάσισε να πάρει θέση: η τραγουδίστρια από τα νησιά Μπαρμπέιντος έκανε το πρώτο της σχετικό σχόλιο, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες του αμερικανού ράπερ Gucci Mane-στην αριστερή το 2007 με παραπάνω κιλά και στη δεξιά φέτος με γυμνασμένο κορμί, γράφοντας: «Αν δεν μπορείς να με αντέξεις με την εμφάνισή μου το 2007, τότε δε σου αξίζω με την τωρινή μου».