IOΥΥΥΥY! ΔΙΑΣΗΜΗ σταρ έφαγε φαγητό σεφ ON AIR και το… ΕΦΤΥΣΕ με αηδία!

Αηδίασε με την πράξη της η Νικόλ Κίντμαν

Μπορεί στο μυαλό μας να την έχουν γλυκούλα, σεμνή και μαζεμένη, αλλά αυτό άλλαξε κατά 180 μοίρες μετά την τελευταία της εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Νικόλ Κίντμαν, καλεσμένη στην εκπομπή της The Ellen DeGeneres, φαίνεται να έδωσε το «παρών» αφήνοντας τους τρόπους της στο σπίτι. Συγκεκριμένα, με τη συμπεριφορά της η Χολιγουντιανή ηθοποιός πρόσβαλλε μια άλλη διάσημη καλεσμένη της παρουσιάστριας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δείχνει όλα όσα έγιναν On air, η Kidman βρισκόταν στην «κουζίνα» της εκπομπής, μαγειρεύοντας με την DeGeneres και την άλλη καλεσμένη, τη διάσημη Ιταλοαμερικανίδα σεφ Giada De Laurentiis.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, η 49χρονη ηθοποιός δοκίμασε την φοκάτσια της De Laurentiis, στραβομουτσούνιασε και την... έφτυσε επιδεικτικά.

«Είναι σκληρή, δεν μασιέται», είπε η Kidman περιφρονητικά για το ιταλικό ψωμί, την ώρα που η σεφ προσπαθούσε να δικαιολογηθεί ότι το φαγητό βρισκόταν στο τραπέζι του στούντιο εδώ και πέντε ώρες. «Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να σου ασκώ κριτική αλλά η φοκάτσια είναι πολύ σκληρή», επέμεινε η σταρ, φτύνοντας τελικά την μπουκιά στο χέρι της, προφανώς εκνευρισμένη από τις σπόντες της σεφ που είχαν προηγηθεί ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει.