Συγκινεί ο αδερφός του Ψάλτη:«Χτυπάει το τηλέφωνο και τρέμει το φυλλοκάρδι μου»

Τι του είπε ο σπουδαίος ηθοποιός

Τον δικό του «γολγοθά» ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα, ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Ο σπουδαίος ηθοποιός δίνει την πιο σοβαρή και κρίσιμη μάχη της ζωής του, προσπαθώντας να νικήσει τον καρκίνο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, ο Στάθης Ψάλτης νοσηλεύεται, από τις δέκα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο πλευρό του, φύλακας άγγελος, η σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη, η οποία στέκεται ως άγρυπνος φρουρός δίπλα του, δίνοντάς του δύναμη στη δύσκολη αυτή μάχη.

To μεσημέρι της Τετάρτης, ο αδερφός του Γιάννης Ρώττας μίλησε για την κατάσταση της υγείας του  στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη ανέφερε: «Αυτό το 24ωρο είναι το πιο κρίσιμο. Ο καρκίνος έχει φύγει, αλλά έπαθε αναπνευστική μόλυνση. Όλα πάνε καλά μου λέει ο γιατρός. Ήτανε θαύμα. Είχε πάρει και 2-3 κιλά. Αν σας πω ότι  χτυπάει το τηλέφωνο και τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο ο Σταθούλης. Έχουν έρθει πολύ επώνυμοι. Είναι παλικάρι. Μου λέει “θα τη νικήσω, θα τη νικήσω”. “Θα τη νικήσεις αγόρι μου. Παντού έβγαινες νικητής” του λέω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…