Ο Χρήστος Μάστορας ΑΠΑΝΤΑΕΙ: Χώρισε με την Κόρτνεϊ και «τα έχει» με την Έβελυν Καζαντζόγλου;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα είναι το βράδυ της Πέμπτης ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στα όσα λέγονται για το χωρισμό του με την Κόρτνεϊ Πάρκερ και το νέο του κορίτσι, την Έβελυν Καζαντζόγλου.

«Είναι κρίμα για την Έβελυν Καζαντζόγλου ότι με χρέωσαν σε αυτή. Είναι πολύ καλή μου φίλη, την ξέρω χρόνια, δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό. Πάρτε αν θέλετε την Courtney να τη ρωτήσετε τι έχει να πει. Η σχέση μας είναι πλέον εγκεφαλική», δήλωσε ο νεαρός τραγουδιστής, αφήνοντας και πάλι ένα μυστήριο για το τι συμβαίνει με την προσωπική του ζωή!

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και φυσικά η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της έκαναν τα δικά τους σχόλια.

«Αν είσαι παντρεμένος, μου κάνει λίγο παράξενο να μη θες να μιλήσεις καθόλου για αυτό. Μπορεί να βρίσκονται σε κάποιο μεταβατικό στάδιο», είπε η Φαίη, ενώ η Σάσα Σταμάτη συμπλήρωσε: «Προφανώς υπάρχουν προβληματάκια».

Με τη σειρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Μάσησε τα λόγια του. Θέλει να αφήσει ανοιχτό το θέμα, γιατί κάποιος λόγος υπάρχει», ενώ η Σάσα έριξε λάδι στη φωτιά προσθέτοντας: «Για κάποια άλλη ακούγεται ότι κάτι υπάρχει, για μια ξανθιά!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα