Τζορτζ Μάικλ: Στοιχεία από την διαθήκη του τραγουδιστή είδαν το φως της δημοσιότητας

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την κηδεία του

Την ώρα που η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ – που έφυγε από τη ζωή στα 53 του χρόνια- δεν έχει γίνει, το φως της δημοσιότητας βλέπουν στοιχεία από τη διαθήκη του.

Ο Τζορτζ Μάικλ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αφήσει την πολυτελή έπαυλή του Highgate στην 55χρονη αδερφή του. Η Μέλανι Παναγιώτου πιστεύεται ότι έχει ήδη μετακομίσει στο 10 εκατομμυρίων λιρών σπίτι του τραγουδιστή, ενώ συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την κηδεία του.

 

Loading...

Η μεγαλύτερη αδερφή του Γιόντα, φέρεται να παίρνει ένα μεγάλο τμήμα από την περιουσία του που υπολογίζεται στα 105 εκατομμύρια λίρες.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun» ο Τζορτζ Μάικλ αναμένεται να ταφεί δίπλα στη μητέρα του σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο. Ο τάφος της Λέσλι Ανγκολντ καλυπτόταν στο παρελθόν από φυτά, αλλά τώρα έχει καθαριστεί και διακοσμηθεί με νάρκισσους.

Η οικογένεια φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο η κηδεία του να γίνει είτε την Ημέρα της Μητέρας στις 26 Μαρτίου ή κοντά σε αυτή την ημερομηνία.

 

Loading...

«Η Λέσλι ήταν όλος ο κόσμος του Τζορτζ Μάικλ οπότε τώρα θα τους βάλουν μαζί. Η μέρα της μητέρας ήταν πάντα πολύ σημαντική για τον τραγουδιστή. Την αγαπούσε πολύ και περνούσε πολύ χρόνο στο νεκροταφείο όπου της μιλούσε» δήλωσε πηγή στην εφημερίδα.