ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ για την single Αντζελίνα Τζολί: Ταξίδι στην Καμπότζη με τα 6 της παιδιά

Είναι η πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά το διαζύγιο

Δεν είναι η πρώτη φορά που την απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ που έσκασε σα «βόμβα» τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά είναι η πρώτη της επίσημη εμφάνιση. Μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί δεν την έκανε μόνη της, αλλά μαζί και με τα έξι της παιδιά, το Σάββατο στην Καμπότζη.

Η διάσημη μαμά μαζί με τον 15χρονο Μάντοξ, τον 13χρονο Παξ, τη 12χρονη Ζαχάρα, τη 10χρονη Σίλο και τα οκτάχρονα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν ταξίδεψαν στην Καμπότζη όπου η Αντζελίνα γύρισε την ολοκαίνουρια ταινίας της- ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix και λέγεται "First they killed my father", ή αλλιώς, πρώτα "Σκότωσαν τον πατέρα μου".

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία αυτή που πραγματεύεται την γενοκτονία στην περιοχή έχει και ο υιοθετημένος της γιος της, Μάντοξ, ενώ όλη η οικογένεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον βασιλιά της Καμπότζη, Norodom Sihamoni, στον οποίο και υποκλήθηκε η πρώην κυρία Πιτ, σεβόμενη πάντα τις παραδόσεις.

«Ο ίδιος ήταν έτοιμος γι' αυτό και έτσι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε αυτή την ταινία», είπε η Τζολί σε συνέντευξη τύπου και συμπλήρωσε: «Ένας από τους λόγους που ήθελα να το κάνω ήταν για να καταλάβω πώς ένιωσαν οι γονείς που έδωσαν ζωή στον γιο μου».