Διάσημο μοντέλο ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ και κοιμόταν στα ΠΑΓΚΑΚΙΑ!

Ζει πλέον με 234 ευρώ το μήνα

Έναν Γολγοθά δίχως τέλος ανεβαίνει από το 2014 το πρώην μοντέλο Γκέιλ Πόρτερ που στις αρχές της εβδομάδας χρεωκόπησε και επίσημα με δικαστική απόφαση.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην εφημερίδα Sun τα οικονομικά της προβλήματα ξεκίνησαν το 2014, οπότε και αναγκάστηκε να κοιμάται στα παγκάκια για έναν ολόκληρο χρόνο.

Το 45χρονο πρώην μοντέλο εξομολογήθηκε ότι ντρεπόταν να μοιραστεί με άλλους τα προβλήματά της κι έτσι για πολλά βράδια κοιμόταν σε πάρκα του Βόρειου Λονδίνου.

Η Πόρτερ που έγινε διάσημη τη δεκαετία του ’90 ποζάροντας για διάφορα εξώφυλλα περιοδικών από το 2007 παλεύει με διάφορες οικονομικές δυσκολίες που της έτυχαν, αλλά όπως αποκάλυψε τώρα έμεινε άστεγη πριν από τρία χρόνια.

Όπως είπε δεν είχε πει τίποτα στην οικογένειά της και πολλές φορές κοιμόταν σε φίλους, χωρίς όμως να τους λέει την αλήθεια για την κατάστασή της.

Όλα όμως άλλαξαν όταν πλέον δεν είχε κανέναν για να της προσφέρει άσυλο.

«Δεν είχα τηλέφωνο για να καλέσω κάποιον. Μόνο ένα χαλί και μερικά ρούχα σε μια τσάντα. Βρήκα ένα παγκάκι στο Χάμπστεντ Χελθ στο Λονδίνο και κοιμήθηκα εκεί για δύο νύχτες», είπε.

Σαν να μην έφτανε αυτό το 2005 η Πόρτερ έχασε όλα τα μαλλιά της από Αλωπεκίαση με αποτέλεσμα να καταστραφεί η καριέρα της ως μοντέλο. Τότε ήταν μάλιστα που βρέθηκε αντιμέτωπη και με την κατάθλιψη, ενώ στο παρελθόν είχε δώσει μάχη με την ανορεξία.

Τώρα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ξανασταθεί στα πόδια της με τη βοήθεια της οικογένειάς της και των φίλων της