Πάολα: «Για την ζωή μου δεν δέχομαι να με κρίνουν...είναι κατινιά και ξεφτίλα»

«Έχουν πει ότι είμαι πλαστική», είπε η τραγουδίστρια

Στην Πάολα δεν αρέσουν οι συνεντεύξεις, ούτε να την βλέπουν συχνά στην τηλεόραση. Ωστόσο, όταν αποφασίζει να μιλήσει είναι πραγματικός χείμαρρος.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό “Youweekly” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι είναι αυτό που την κάνει να θυμώνει, αν της λείπει ο έρωτας, αλλά και για το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Στην ερώτηση για το αν θυμώνει όταν λένε κάποιοι ότι τα κομμάτια της είναι λαϊκά ή όταν τα χαρακτηρίζουν σκυλάδικα απάντησε: «Όχι δεν με θυμώνει. Αυτή είναι η δουλειά μου κι ο καθένας ας πει ότι θέλει. Δικαίωμα του. Αν ένα τραγούδι είναι ωραίο και το υποτιμήσει, δείχνει το ποιος είναι. Αν πάλι έχω πει ένα κακό κομμάτι,μια σαχλαμάρα και το χλευάσουν, πάλι δείχνουν ποιοι είναι. Είναι φυσιολογικό να με κρίνουν για την δουλειά μου. Για τη ζωή μου, δεν δέχομαι να με κρίνουν! Eίναι κατινιά και ξεφτίλα»!

Άραγε ο έρωτας της λείπει; «Όχι είμαι μια χαρά. Έχω προσωπική ζωή και τον άνθρωπό μου.Ποτέ δεν μου έλειψε το να είμαι ερωτευμένη. Από τότε που καταλάβαινα τον εαυτό μου, δεν υπήρξα ούτε μια ημέρα που να μην είμαι ερωτευμένη».

Κλείνοντας μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις και δεν έκρυψε την ενόχληση της. «Για μένα έχουν πει ότι έχω κάνει πλαστικές. Ότι τα άλλαξα όλα πάνω μου κι ότι είμαι “πλαστική”. Το ξέρω. Είναι ψέματα όμως», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχω κάνει πλαστική μόνο στο στήθος μου, δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι η αλήθεια. Αν είχα κάνει και κάτι άλλο θα το ομολογούσα, αλλά δεν δέχομαι να μου χρεώνουν ψέματα. Είναι κρίμα. Οκ το συνήθισα αυτό...».