Θέμα star.gr: Έχουν και τα μοντέλα τις ανασφάλειες τους- Δείτε ποιες έκαναν αυξητική στήθους!

Πήραν την μεγάλη απόφαση και πέρασαν την πόρτα του πλαστικού χειρουργού!

Ο  περισσότερος κόσμος θεωρεί πως τα διάσημα μοντέλα είναι πανέμορφα και αψεγάδιαστα.

Πολλές από αυτές τις καλλονές όμως έχουν ανασφάλειες και γι’ αυτό το λόγο ένιωσαν κάποια στιγμή στο παρελθόν την ανάγκη να επισκεφτούν  κάποιον πλαστικό χειρουργό και να κάνουν πλαστική επέμβαση στο στήθος τους.

Το star.gr συγκέντρωσε ορισμένα από τα super model που έκαναν αυξητική στήθους και σας τα παρουσιάζει.

Αντριάνα Λίμα:Η Αντριάνα Λίμα σαρώνει τις πασαρέλες της Victoria's Secret με άλλο στήθος από εκείνο που είχε όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ.

Ιρίνα Σάικ. Όσο να πεις τρομάξαμε με το «Πριν» της Ρωσίδας καλλονής και πρώην συντρόφου του Ρονάλντο. Η Ιρίνα όταν ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό της Ρωσίας με Τάταρο πατέρα, δεν είχε καμία σχέση με τη δίμετρη καλλονή που περπατάει και σαρώνει τις πασαρέλες.

Η ιέρεια της Victoria's Secret Ζιζέλ ξεσήκωσε θύελλα σχολίων με την επέμβαση στήθους, που πριν κάνει παιδιά δεν σκεφτόταν καν. Ευτυχώς διάλεξε ένα μέγεθος που την κολακεύει και δεν φαίνεται εξωπραγματικό.

Κάντις Σουάνπολ... η πιο επιτυχημένη αυξητική που έχουμε δει. Ταιριάζει και στο σώμα και στα κιλά του πανέμορφου μοντέλου της Victoria's Secret και του Sports Illustrated.

Χάιντι Κλουμ. Το μοντέλο από τη Γερμανία όταν ξεκίνησε στην πασαρέλα - και φυσικά πριν παντρευτεί εκατομμυριούχους και κάνει παιδιά και επιχειρήσεις - δεν είχε καθόλου... στήθος!

Η Βραζιλιάνα καλλονή Αλεσάντρα Αμπρόζιο  έκανε μια αυξητική στήθους για να νικήσει τον χρόνο... και να κερδίσει άλλη μια τετραετία στις πασαρέλες!

Η Κάρμεν Ιλέκτρα άλλαξε το στήθος της πολύ παλιά όταν ήταν μοντέλο, και η επέμβαση ήταν δώρο του τότε αγαπημένου της. Ευτυχώς για εκείνη το έκανε τόσο νωρίς που δεν υπάρχουν φωτογραφίες της να ποζάρει ... με μικρό στήθος!

Η Μιράντα Κερ μετά τον υ γιο που έκανε με τον σταρ του Χόλιγουντ Ορλάντο Μπλουμ, έκανε αυξητική στήθους για να κλείσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας της, διαφημίζοντας σουτιέν!

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

e-mail:mskentzou@star.gr