Σμαράγδα Καρύδη: Ο Τσίπρας είπε πολλά ψέματα για πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει

«Το πρόβλημα είναι γιατί εμείς αγοράζουμε το ψέμα, δεν είναι γιατί το πουλάνε αυτοί. Θέλει δύο για αυτό το πράγμα»

Πολιτικά τοποθετήθηκε στην τελευταία της συνέντευξη η Σμαράγδα Καρύδη που δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν τόσο στο κόμμα που ψήφισε στις περασμένες εκλογές, όσο και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα.

«Ψηφίζω σε όλες τις εκλογές, δεν έχω χάσει καμία εκτός από μία φορά. Ψηφίζω πάντα γιατί έχουμε δημοκρατία και παρόλα αυτά δεν πηγαίνω και ψηφίζω με ενθουσιασμό. Έχω ψηφίσει μία τεράστια ποικιλία κομμάτων από τότε που ξεκίνησα να ψηφίζω από τα 18 μέχρι σήμερα... Σχεδόν ποτέ δεν έχει βγει το κόμμα που ψηφίζω. Πάντα ψηφίζω ένα άλλο από αυτό που επιλέγει ο πολύς ο κόσμος να ψηφίσει. Δε θυμάμαι να ψή��ισα κάτι και να χάρηκα που βγήκε», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο aixmi.gr.

Στην ερώτηση αν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, η Σμαράγδα Καρύδη ήταν αιχμηρή λέγοντας: «Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα δώσει όλα αυτά που έλεγε. Ποτέ».

Αναφορικά με τον Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε: «Απλά θεωρώ ότι έταξε παρά πολλά σε όλους που φαινόταν από την αρχή ότι δεν μπορούσε να υλοποιήσει. Έτσι βγαίνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα λέγοντας πολλά ψέματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Δεν με ενδιαφέρει αυτό που λέγεται ότι είναι νέος. Τι θα πει αυτό; Δεν έχει καμία σημασία πόσο χρονών είναι κάποιος. Όπως έκαναν οι άλλοι παλιά έκανε κι αυτός ο νέος τώρα. Δηλαδή, είπε πολλά ψέματα για πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει . Το πρόβλημα είναι γιατί εμείς αγοράζουμε το ψέμα, δεν είναι γιατί το πουλάνε αυτοί. Θέλει δύο για αυτό το πράγμα».

Τέλος, για την επόμενη εκλογική διαδικασία, είναι βέβαιο ότι θα πάει αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσει: «Όχι ακόμα δεν το έχω σκεφτεί. Θα ψηφίσω αυτό που θα κάνει το μικρότερο κακό».