Σοφία Μανωλάκου: Συνάντησε τον ΚΟΥΚΛΟ του «Kara Sevda» και αποκάλυψε τα πάντα στο star.gr!

ΔΕΙΤΕ τι είπε η όμορφη ηθοποιός για τον 32χρονο Τούρκο γόη που επισκέφθηκε τη χώρα μας

Τον απόλυτο πανικό προκάλεσε την Παρασκευή το απόγευμα ο κούκλος πρωταγωνιστής της τουρκικής σειράς «Kara Sevda», ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με αφορμή το «Turkish Film Days».

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο 32χρονος «Κεμάλ» έδωσε το «παρών» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης όπου έγινε και η πρεμιέρα της ταινίας του «My Brother».


Εκεί εκτός από τις fans του –μικρές και μεγάλες- οι οποίες τσίριζαν στο πέρασμά του, ενώ έτρεχαν να βγάλουν φωτο μαζί του, βρέθηκαν επίσης πολλοί δημοσιογράφοι αλλά και η... «τυχερή» της βραδιάς, Σοφία Μανωλάκου, η οποία παρουσίασε την εκδήλωση.

Η όμορφη ηθοποιός ήταν σε απόσταση… αναπνοής με τον Μπουράκ Οζτσιβίτ και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγο μαζί του, ενώ οι δυο τους έβγαλαν και… selfie!


Όπως αποκάλυψε στο star.gr, η Σοφία που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» στο θέατρο Αθηνά, ο 32χρονος Μπουράκ εκτός από πολύ όμορφος είναι και πολύ καλό παιδί. Και αυτό ήταν που της έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση!


«Εγώ δεν τον ήξερα πριν! Δεν παρακολουθούσα το σίριαλ. Ενημερώθηκα όταν με πήραν τηλέφωνο για την εκδήλωση ότι είναι πολύ ωραίος και έχει ιδιαίτερο γκελ στις κοπέλες. Αλλά επειδή μιλήσαμε και λίγο πριν βγει στη σκηνή, είναι πολύ πιο όμορφος όταν μιλάει. Είναι πολύ πιο γλυκός! Έχει αυτή τη στόφα του καλού παιδιού που είναι πολύ πιο γοητευτικό από την εξωτερική του εμφάνιση. Είναι πολύ ευγενικός. Μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ούτε σνομπ, ούτε τίποτα!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Στην αρχή ήταν λίγο αγχωμένος αλλά μετά χαλάρωσε... Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ ο λόγος του, που είπε ότι οι λαοί μας πρέπει να είναι συμφιλιωμένοι, ότι έρχεται με ένα κλαδί ελιάς και ότι θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των ηθοποιών, τόσο Τούρκων όσο και Ελλήνων… Μου άρεσε όλο αυτό το κλίμα».


Φυσικά, δεν παρέλειψε να βγάλει και φωτο μαζί του, την οποία ανέβασε λίγο αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαριτολογώντας στη λεζάντα: «Toυ έμαθα να βγάζει selfie!»


«Ήταν με όλο τον κόσμο, όχι μόνο μαζί μου πολύ προσιτός, παρόλο που υπήρχαν πολλοί άνδρες από εταιρία σεκιούριτι. Ήταν πολύ προσιτός και ευγενικός και δεν χαλούσε χατίρι σε κανέναν» πρόσθεσε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, όταν ο Τούρκος γόης στο κτίριο της Πειραιώς 206, δεν μπορούσε να μπει μέσα στο χώρο, αφού όλες οι θαυμάστριες έπεφταν κυριολεκτικά πάνω του.


«Περιμέναμε όλοι στο δωμάτιο της Press Conference και καταλάβαμε ότι ερχόταν από τα ουρλιαχτά των κοριτσιών που ήταν έξω. Όπου πήγαινε ο Μπουράκ, πήγαιναν από πίσω του οι κοπέλες!» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Όπως μου ανέφερε ο ίδιος, το έχει ξανασυναντήσει αυτό και σε άλλες χώρες αλλά δεν περίμενε ότι στην Ελλάδα θα είμαστε τόσο ένθερμοι και τόσο ζεστοί! Και αλλού είχε την ίδια ανταπόκριση αλλά δεν συνάντησε πουθενά την ίδια φλόγα που είχαμε εμείς!».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, λίγο πριν δώσει το «παρών» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο τηλεοπτικός «Κεμάλ» άδραξε την ευκαιρία και επισκέφθηκε την Ακρόπολη, ενώ δεν παρέλειψε να αναρτήσει και φωτογραφίες του στο Instagram.


«Είναι πολύ εντυπωσιασμένος από τον πολιτισμό μας και αυτό που είπε ήταν γιατί δεν επισκέφθηκε πιο νωρίς την χώρα μας» τόνισε η Σοφία.

Όσο για το πρόγραμμά του; Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός «έφυγε σήμερα το πρωί. Μου είπε θα επέστρεφε πίσω στην Τουρκία γιατί συνεχίζει τα γυρίσματα για το σίριαλ. Εδώ και οχτώ μήνες έκανε tour για την ταινία του. Μάλιστα τον ρώτησα “τα λόγια σου για το σίριαλ που έχεις γυρίσματα τις επόμενες μέρες τα ξέρεις”; Και μου λέει “άσε έχω διάβασμα”.

Της Στέλλας Αθανασάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το star.gr μαζί με τον ΚΟΥΚΛΟ του «Kara Sevda» στην Αθήνα-ΧΑΜΟΣ και τσιρίδες από τις fans του

Παραλήρημα στα social media για τον ΓΟΗ του «Kara Sevda»!Πανδαιμόνιο για μια selfie