ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR.GR: «Τρυπώσαμε» στο νέο video clip των REC - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!

Όλες οι λεπτομέρειες για το τραγούδι «Σώσε Με»

Με ένα βίντεο βασισμένο σε αληθινή ιστορία και με σκηνικό που θυμίζει πεδίο πολέμου, θα κυκλοφορήσουν το νέο τους τραγούδι οι REC! Το star.gr εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα και σας το παρουσιάζει.



Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το «Και Σε Θυμάμαι», το δημοφιλές συγκρότημα επιστρέφει με το κομμάτι «Σώσε Με», σε μουσική Άρη Λουμάκη και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη.



Τα γυρίσματα του video clip, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου, έγιναν την περασμένη εβδομάδα και κράτησαν δύο ημέρες, στη διάρκεια των οποίων ο Άρης, η Ξένια και ο Mike έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το τραγούδι το είχε γράψει ο Άρης πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ωστόσο, τώρα θεώρησε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κυκλοφορήσει.

Επίσης, η αληθινή ιστορία πίσω από το clip ήταν γνωστή στον Γιάννη Παπαδάκο, ο οποίος την μετέφερε στους REC, που σοκαρίστηκαν μόλις την άκουσαν και θέλησαν αμέσως να την μεταφέρουν στον κόσμο μέσω του νέου τους single.

Το «Σώσε Με» θα κυκλοφορήσει, μαζί με το video clip του, από τη δισκογραφική εταιρεία Feelgood Records, τις προσεχείς ημέρες.







Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου