H ΠΡΩΤΗ δήλωση του Πιτ για το διαζύγιο:«Λυπάμαι πολύ αλλά σημασία έχει το καλό των παιδιών μας»

«Το διαζύγιο είναι το απόλυτο σοκ»

​Φωτιά έχουν πάρει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά την είδηση «βόμβα» ότι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί χωρίζουν μετά από 12 χρόνια σχέσης!

Και εκεί που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί «μουδιασμένος» το θέμα, έρχεται η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Πιτ!

Ο 52χρονος ηθοποιός έκανε την πρώτη δήλωσή του, έπειτα από την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από την Τζολί.

«Με λυπεί πολύ αυτό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι το καλό των παιδιών μας. Ζητώ ευγενικά από τον Τύπο να τους δώσει τον χώρο που αξίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο Μπραντ στο People.


«Το διαζύγιο είναι το απόλυτο σοκ», ανέφερε στο περιοδικό πηγή κοντά στο ζευγάρι. «Έχουν περάσει τον περισσότερο καιρό χωριστά φέτος, παρόλα αυτά όμως είναι σοκ. Μόλις γιόρτασαν την επέτειό τους μαζί», συμπλήρωσε η ίδια πηγ��.

Η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν στα μέσα Ιουλίου, πριν από τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, αν και πηγή του People ανέφερε ότι ο Πιτ πήγε πολλές φορές φέτος στη Γαλλία, γιατί τσακωνόντουσαν.

Κάποιες φορές, συγκρούονταν για θέματα που αφορούσαν την ανατροφή των παιδιών τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

«Πάντα είχαν διαφωνίες σε ό,τι αφορούσε την πειθαρχία των παιδιών», είπε η ίδια πηγή, προσθέτοντας ότι ο Πιτ ήταν πάντα πιο αυστηρός, καθώς ήθελε να τα έξι τους παιδιά να ακολουθούν κανόνες.

«Κάποιες φορές εκνευριζόταν και φώναζε στα παιδιά», συμπλήρωσε η ίδια πηγή του People και πρόσθεσε: «Η Αντζελίνα είχε πιο χαλαρή αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Σίγουρα ποτέ δεν φωνάζει».

Διαβάστε επίσης:

BOMBA: Η Αντζελίνα Τζολί χωρίζει τον Μπραντ Πιτ!

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: Το love story του θρυλικού ζευγαριού που χωρίζει!-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αντζελίνα Τζολί: ΑΥΤΗ είναι η δικηγόρος που προσέλαβε για το διαζύγιό της