«Κράξιμο» στο γιατρό που έφτιαξε το τέλειο γυναικείο πρόσωπο – Ποια είναι η απάτη του!

Υποστήριξε ότι συγκέντρωσε χαρακτηριστικά από 9 stars

​Μπορεί πριν από λίγες ημέρες το θέμα για το τέλειο γυναικείο πρόσωπο, που συνδυάζει χαρακτηριστικά από εννέα διάσημες, να έκανε το γύρο του κόσμου, ωστόσο, αποδεικνύεται πως… είναι απάτη!

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο δρ. Τζούλιαν ντε Σίλβα, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς πλαστικούς, υποστήριξε πως συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικά που, συνδυαστικά, σχηματίζουν το τέλειο γυναικείο πρόσωπο, βασιζόμενος στα αιτήματα 1.000 γυναικών που ο ίδιος «μεταμόρφωσε» τα τελευταία δέκα χρόνια.

Κατά το γιατρό, ο οποίος δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία, το ιδανικό αποτέλεσμα συνδυάζει την μύτη της Κέιτ Μίντλετον, τα μάτια της Κίρα Νάιτλι, τα φρύδια της Τζένιφερ Λόπεζ, τα χείλη της Πενέλοπε Κρουζ, το μέτωπο της Μάιλι Σάιρους, τα ζυγωματικά της Αντζελίνα Τζολί, το σαγόνι της Σερ, το πηγούνι της Σελένα Γκόμεζ και την επιδερμίδα της Ρις Γουίδερσπουν.

Ωστόσο, χρήστες των social media εντόπισαν πως το πορτρέτο της τέλειας γυναίκας που κατασκεύασε ο δρ. Σίλβα είναι… το πρόσωπο της Νίνα Ντόμπρεβ, της ηθοποιού που έγινε παγκοσμίως γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Vampire Diaries»!



Μάλιστα, στο Twitter δεν λείπει το «κράξιμο» για την απάτη, ενώ ο ίδιος… τηρεί σιγή ιχθύoς και ας έγινε περίγελος!