Τίτλοι χωρισμού για ζευγάρι της showbiz μετά από τρεις μήνες σχέσης

Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά την πρόσφατη επανασύνδεση τους

​Να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους μετά από έναν χωρισμό και μια… επανασύνδεση, αποφάσισαν Μπρούκλιν Μπέκαμ και Kλόι Γκρέις Μορέτζ.


Όπως αναφέρει το «Page Six», ο 17χρονος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ και η 19χρονη ηθοποιός ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2014, αλλά στη συνέχεια χώρισαν για να επανασυνδεθούν τον περασμένο Μάϊο, κάνοντας πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί.


Ωστόσο επειδή ως γνωστόν όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει, το νεαρό ζευγάρι χώρισε οριστικά μέσα στο καλοκαίρι, την περίοδο που ο Μπρούκλιν ήταν με την οικογένεια του στο Los Angeles.


Όσο για τους λόγους του χωρισμού; Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί, αν και πρόσφατα η Κλόι είχε μιλήσει για τον έρωτα της με τον Μπρούκλιν στο Elle.com, λέγοντας:


«Έχουμε σχέση, είμαστε καλά. Ο φίλος μου είναι μεγάλο στήριγμα για μένα. Για να το ξεκαθαρίσω, δεν χρειάζομαι έναν άνδρα για τίποτα, αλλά όταν έχω τις μαύρες μου με τον εαυτό μου, μου λέει “σ��αμάτα και σκέψου τι λες στις συνεντεύξεις σου. Άκου τις λες και τι εκπροσωπείς».